Hırsızlar durdurak bilmiyor

Elektrik malzemesi satan bir işyerine gelen 4 kişi çalışanı meşgul edip 15 top kabloyu rahatlıkla çuvallara doldurup sonra ortadan kayboldular.

Güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsızlardan 2'si çok geçmeden polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde öğle saatlerinde yaşanan ilginç hırsızlık olayı şöyle gelişti: Cemil Çelik'in çalıştığı elektrik malzemesi satan iş yerine müşteri gibi gelen hırsızlar, fiyatları sormaya başladı. Şahıslardan biri Çelik'i oyalarken, diğerleri top top kabloları çaldı. Her biri 3-4 kilo ağırlığındaki 15 top kablo kısım kısım hırsızlar tarafından önce montlarına gizlendi, sonra da çuvala dolduruldu.

Hırsızlar gittikten bir süre sonra kabloların yerinde olmadığını gören 53 yaşındaki Cemil Çelik, iş yeri sahibi Mehmet Öner ve polise haber verdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini izleyip şahıslardan ikisini gözaltına aldı. Kamera kayıtlarını izleyince şok olduğunu söyleyen Cemil Çelik, "Böyle bir olay ilk defa başıma geldi. Adamlar çok güçlüymüş. 35-40 kiloluk kabloları gözümün içine bakarak çaldılar" dedi. Mehmet Öner de polise teşekkür ederek, "Hırsızlardan 2'si yakalandı. Polis çok ilgilenip yardımcı oldu" diye konuştu.