Eğitim projeleri takdir aldı

Esenler Kaymakamlığı tarafından 2009 yılında hazırlanan “Kardeş Okul Kardeş Kurum”, “Engellilere Yönelik Çalışmalar”, “Yetiştirici Sınıf Öğretim Programı” ve “Otistik Çocuklara Yönelik Projeler”de emeği geçen kamu personeline Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu tarafından belgesi verildi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da “Yetiştirici Sınıf Öğretim Programı ve Kardeş Okul Kardeş Kurum Uygulaması” projelerinde verdiği desteklerden dolayı takdir belgesine layık görüldü.

Esenler Kaymakamlığı tarafından Kazın Karabekir İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenine Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut, İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, İlçe Müftüsü Ali Kara’nın yansıra Esenler’deki kamu kurum ve kuruluşlarında hizmet veren müdür, müdür yardımcısı ve memurlar katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından bir açılış konuşması yapan Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu eğitim alanında hazırlanan projelere değinerek şunları söyledi: “Bir toplunda görevini layığı ile yapan vardır. Bir de yapmayan vardır. İki durumda da görevi yapanlara uygulanan bir enstrüman vardır. Görevi başarı ile yerine getiren daha iyi motive olsun diye ödüllendirilir. Aksini yapan varsa o da ikaz edilir ya da cezalandırılır. Bu her alanda aynı şekilde uygulanır. Biz de ciddi manada işini yapan ve bu memlekete bir şeyler kazandırmak isteyen personelimizi ödüllendirerek, daha iyi motive etmek amacındayız”.

Kaymakam Madenoğlu, konuşmasının ardından Esenler’de eğitim alanında hazırlanan projelere destek veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut, Emniyet Müdürü Osman Yıldırım, Esenler Müftüsü Ali Kara’nın da aralarında bulunduğu protokole takdir belgesi verdi.

Törende, “Kardeş Okul, Kardeş Kurum Uygulaması ve Yetiştirici Sınıf Öğretim Programı” projelerinde takdir belgesine layık görülen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Göksu, “Marifet hangi iş alanında olursa olsun iltifata tabidir. Eğer bir işi istenilen şekilde yerine getirirsen teşekkür alırsın. Buna karşın yerine getiremezsen ikaz alırsın. Eğer yaptığınız işte bir yanlışlık varsa düzeltmen için ikaz edilirsin, bu sayede yanlışlığı anlar ve düzeltirsin. Bu şekilde yapılan uygulamalar her zaman meyvesini vermiş ve büyük başarılara imza atılmıştır. Bu nedenle bana bu takdir belgesini layık gören herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tören, teşekkür konuşmalarının ardından eğitim projelerine destek veren kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan müdür, müdür yardımcısı ve memurlara takdir belgelerinin verilmesiyle sona erdi.