Beylikdüzü'nde açılış

Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Aktif Kadın Girişimci Projesi El Sanatları Sergisi AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un katılımıyla açıldı.

Geleneksel olarak her 6 ayda bir düzenlenen Aktif Kadın Girişimci Projesi El Sanatları Sergisi; Milletvekili Kıyıklık, Başkan Uzun, Kaymakam Yusuf Odabaş tarafından Beylkdüzü Migros’ta açıldı. El sanatları hocası ve aynı zamanda ressam olan Mübeccel İmamoğlu’nun katkılarıyla yürütülen proje kapsamında el sanatları eğitimi alan 125 bayanın eserlerinin yer aldığı sergi, 31 Ocak Pazar gününe kadar açık olacak. Sergilenen ürünler aynı zamanda satışa da sunuldu. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Oktay katıldı.

Başkan Uzun, bayanların meslek edinerek eser meydana getirmesinin ve yeteneklerini geliştirmelerinin mutluluk verici olduğunu söyledi. Üretken olmanın öneminden bahseden Milletvekili Kıyıklık, “Girişimci insanlarımızın önünü açmak onlara destek olmak çok güzel” dedi.