Başkana teşekkür belgesi verildi

Esenyurt ilçe müftülüğü ve Hayrunisa kız Kur'an kursu yaptırma ve yaşatma derneği tarafından düzenlenen kahvaltıda belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'na ve işadamlarına teşekkür belgesi verildi.

Başkana teşekkür belgesi verildi
Eğitime son derece ağırlık veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hayrunnisa Kız Kur’an Kursu’na verdiği desteklerinden dolayı hazırlanan teşekkür belgesini belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’na ,İlçe Kaymakamı Halil Uyumaz takdim etti. Kur’an Kursu’na katkıda bulunan işadamlarına teşekkür belgelerini ise, Kaymakam Halil Uyumaz, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Müftü Yavuz verirken, halka hizmetin ibadet olduğu vurgulandı.

Esenyurt Hayrunnüsa Kız Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Yurt’un evsahipliğinde, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Müftüsü Hayrullah Yavuz, 1996 yılından bu yana ilçede hizmet veren Hayrunnisa Kız Kur’an Kursuna katkıda bulunan işadamlarına teşekkür belgelerini takdim ettiler. Havana Parkı Tesislerinde verilen kahvaltıda uzun uzun sohbetler yapılırken, ağırlıklı konu kur’an kursları olurken, Hayrunnisa Kız Kur’an kursunun her yıl hafız yetiştirdiğine dikkat çekildi ve işadamlarının destekleriyle ihtiyaçlarının büyük oranda çözüldüğü belirtilerek, emeği geçenlere teşekkür edildi. Sofra duasıyla son bulan kahvaltı sonunda teşekkür belgelerini Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Müftü Hayrullah Yavuz’un takdim ettiği işadamları, son derece memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.