Başkan öğretmenleri ağırladı

Türkiye'de ilk defa Esenyurt'ta düzenlenen, “Canlı Müzik Performansı İle Şiir Dinletisi” programında görev alan öğretmenleri Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yemekte ağırladı.

Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenledikleri muhteşem “Canlı Müzik Performansı İle Şiir Dinletisi” programında görev alan öğretmenlere Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu teşekkür yemeği verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan’ın da katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şiir dinletisini çok beğendiğini söyleyerek, bu gibi aktivitelerin devam etmesi istedi. Öte yandan Müdür Özvatan Türk Musiki gecesi düzenleyeceklerini söylerken, daha çok güzel aktiviteler yapacaklarını belirtti ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti. 

NECMİ KADIOĞLU'NDAN LİSE MÜJDESİ

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun öğretmenlere düzenlediği yemek Hasbahçe Restaurant’ta gerçekleşti. Canlı Müzik Performans Şiir Dinletisi son derece mükemmel olmuştu diyen Başkan Kadıoğlu, “İlklere imza atmaya devam ediyoruz ve milli eğitim camiasında da Türkiye’de ilk defa değişik sıra dışı bir şiir dinleti programı düzenlenmiştir. Böyle bir geceyi kim düşündüyse özellikle onu tebrik ediyorum. Kısa sürede hazırlanmanıza rağmen kurgulamalar, sahne koreografisi profesyonel olarak hazırlanmıştı. Emeği geçenleri tebrik ediyorum ve özellikle şiir dinletisinin tekrarlanmasını istiyorum” dedi. İlçemizde dört ayrı bölgede kültür merkezi yaptırdık diyen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Kültür merkezlerimizin içerisinde kütüphanemiz mevcuttur. Fakat, çocuklarımızın ilgi göstermediğini düşünüyorum. Bu nedenle sizlerin çocukları teşvik etmesini istiyorum. Bir kültür merkezimizde Kıraç’ta yapılıyor ve 2000 kişiye hizmet verecek. Esenyurt artık kültür ve sanatta, edebiyat alanında çok sayıda öğrencinin yetişmesini istiyorum. Bunun yanı sıra, sporcu yetiştirin, yüzme havuzumuz geliyor ve yüzme kurslarının açılmasını istiyorum” diye konuştu. Eğitimle ilgili yatırım çalışmalarımız devam edecektir diyen Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kendisinin de okul yaptıracağını belirterek, “Öyle bir okul yaptıracağım ki, Türkiye’de ilklere imza attığımız gibi, yapacağım lise’de bir ilk olacaktır ve Necmi Kadıoğlu Lisesi adını vereceğim” dedi.