Protokol eğitimi konuşuyor

Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Belediye Başkanı Gazi Şahin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş hafta içlerinde faklı okullarda bir araya gelip öğretmen ve öğrencilerle eğitim üzerine konuşuyor.

Elmadağlı idaricilerin bu tutumları öğretmen ve öğrenciler tarafından mutlulukla karşılanıyor. Eğitimciler, yöneticilerin her gün farklı bir okulu ziyaret etmelerinin eğitim kalitesinin arttırılması açısından önemli bir adım olduğuna vurguda bulunarak eğitim ve bir çok konu üzerinde sohbet etme imkanı bulduklarını belirtiyorlar.

Okul sohbetlerinde öğretmenlerle bir araya gelmelerinin, eğitimcilerle yakın temas halinde bulunmalarının, en çok öğrencilere fayda sağlayacağını ifade eden Başkan Şahin,”Öğrencilerimizin başarılarını temel alan ziyaretlerimiz devam edecektir. Okul sohbetlerinde ağırlıklı olarak başarı ve başarıya giden yolda neler yapılması gerektiği hususunda öğretmen arkadaşlarımızla fikir alış verişi içerisindeyiz.” dedi.

Okul İdareleri Uygulamadan Memnun

Okulların temel ihtiyaçlarının da dile geldiği sohbetlerde okul idaresi ve eğitimciler okulların ihtiyaçlarını İlçe Milli Eğitim Müdürü aracılığı ile Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek ve Başkan Gazi Şahin’e İletiyorlar.

Uygulamanın kendileri açısından önemli olduğunu ifade eden okul yöneticileri ve öğretmenler, isteklerinin hoş sohbet ortamında yetkili kişilere iletebilmenin büyük bir avantaj olduğunu ve bu uygulamayla Elmadağ’ın eğitim kalitesinin artacağını umduklarını söylediler.