Kardeş şehire yolculuk çalışmaları

Kardeş Şehir Weilburg'a yapılacak olan gezi ile ilgili kurulan komisyon çalışmalarına başladı.

Kardeş şehire yolculuk çalışmaları
Kardeş şehire yolculuk çalışmaları
10 Nisan 2010 tarihinde gerçekleştirilecek ve 10 gün sürecek kardeş şehir yolculuğu için komisyon önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacak.


Kardeş şehir Weilburga yapılacak gezi ve orada yapılacak etkinlikleri organize etmek amacı ile kurulan komisyonda şu isimler yer alıyor.

Feridun Ünsal
Mehmet Salih Uslucan
Hacı Ünal
Mehmet Aydın
İlyas Yılmaz

Konu ile görüştüğümüz komisyon üyeleri yapılacak olan gezi ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirterek, otobüsle yapılacak olan gezide her şeyin düşünülmesi gerekiyor 6 ülkeye yapılacak seyahatte giden herkesin rahat bir yolculuk yapmasının hedeflendiğini ifade ederek Profesyonel olarak bu işi yapan firmalarla görüşmelerin devam ettiğini dile getirdiler.

Yapılan bu görüşmeler sonrasından önümüzdeki günlerde seyahat ve gideceklerden neler isteneceği yol ücretinin belirlenmesi konusunda bir açıklama yapılması bekleniyor.