Elmadağlı sporcular ödüllendirildi

26–27 Aralık 2009 tarihleri arasında Kırıkkale Keskin'de düzenlenen 13–15 yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Elmadağlı sporcular elde ettikleri derecelerle gurur kaynağı oldular.

2009 yılı sonunda yapılan Badminton Türkiye Şampiyonasında büyük başarı kazanan Elmadağ Kurtuluş İlköğretim Okulu öğrencileri dereceleriyle Elmadağ’ın gurur kaynağı oldular.

Törenle Ödüllendirildiler

Şampiyona da toplamda 12 madalya kazanan öğrencilere teşvik etmek maksadıyla okul bahçesinde bir ödül töreni düzenlendi. Daha öncesinde Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek ve Belediye Başkanı Gazi Şahin’in başarılı öğrencileri ödüllendirme konusundaki karar neticesinde düzenlenen ödül törenine Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ Belediye
Başkan Yardımcısı Davut Gündoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Elduran katıldı.

Öğrencilere Elmadağ Kaymakamlığı ve Elmadağ Belediyesi’nin ödülleri takdim edilirken konuşmalarını gerçekleştiren, Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Davut Gündoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Elmadağ için başarı çıtasının gün geçtikçe yükseldiğini ifade ederek başarının devamı için destek ve teşvik hususunda fikir birliğine eriştiklerini belirttiler.

Şampiyonada Elde Edilen Dereceler

13 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası

Tek Bayan: Kader İnal(Türkiye Birincisi)
Tek Erkek: Melih Turgut(Türkiye Üçüncüsü)
Çift Bayan: Kader İnal-Fatmanur Yavuz (Türkiye İkincisi)
Çift Erek: Melih Turgut-Metin Pehlivan (Türkiye Üçüncüsü)

15 Yaş Badminton Şampiyonası

Tek Bayan: Meral Karakülah (Türkiye Üçüncüsü)
Tek Erkek: Bahadır Kaan Kola (Türkiye Üçüncüsü)
Çift Bayan: Meral Karakülah-Büşra Yalçınkaya
Karışık Çift: Ömer Buğra Murat-Büşra Yalçınkaya Türkiye Üçüncüsü