Elmadağ'da tiyatro günleri

Elmadağ Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları meslektaşlarının sergilediği oyunu halkla birlikte izledi.

Kültür ve Sanat ile ilerlemenin daimi olacağını ifade eden Başkan Gazi Şahin, Elmadağlı vatandaşlara sanatın temel taşı olan tiyatronun heyecanını doyasıya yaşattı. Tiyatro sanatçıları Osman Cavcı, Metin Yıldırım, Sinem Akyüz, Kamil Zaim, İnci Erok ve İlker Görkem’in“Haydı Hayırlı Tıraşlar” adlı komedi oyununu Elmadağlı vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Gazi Şahin,”İnsanları dertlerinden uzaklaştırıp tebessüme sevk etmek zorlu bir iştir. Bu arkadaşlarımız büyük bir ustalıklı bunu yaptılar. Sanatın güzelliğini oyunu izleyen hemşerilerimize doyasıya yaşattılar” dedi.

Salonda Kahkaha Tufanı

Bir buçuk saat süren tiyatro oyununda sanatçıların oyun süresince izleyenleri güldürebilmesi oyunculara yoğun alkış olarak geri döndü. Oyunun sonunda sanatçıları çiçekle tebrik eden Başkan Gazi Şahin,” Elmadağ Belediyesi Kent Tiyatrosu daha birçok tiyatro oyununu sergiletecek ve yakın zamanda kendileri de oyunlarıyla sahnelerde olacak.” Diye konuştu.

Salonun dolması, izleyici kitlesi ve profilinin geniş olması kültür ve sanat faaliyetlerinin önemli bir konu olduğunun ispatı olarak hafızalarda yer edindi.