Dennis Hopper ölüm döşeğinde

Kanser tedavisi gören Amerikalı aktör ve milyoner Dennis Hopper'in kızının miras pesinde olduğu iddia edildi.

Doktorlar prostat kanseri olan 73 yaşındaki ünlü aktörün birkaç haftalık ömrü kaldığını söylüyor. Baba ölümle mücadele ederken en büyük kızı Marin, babasının mirasından pay alabilmek için 14 yıllık eşi Victoria’dan boşanmasını sağlamaya çalışıyor.

Hopper’ın bir arkadaşı, sürekli ilaç alan ve uyutulan aktörün hiç bir konudan haberdar değil. Ancak miras peşinde koşan kızı, kendi kendine sayıklama noktasına gelen aktör babasına boşanma belgelerini imzalattırmaya çalışıyor.

Aynı kaynak, boşanma işlemlerini yürüten kızının medyaya sahte gözyaşları döktüğünü ve yalan söylediğini belirtti.

Verilen bilgilere göre, ayrı olduğu eşi Victoria ve ondan olan 6 yaşındaki kızı Galen ile beraber yaşayan aktörün evinde büyük bir aile parçalanması söz konusu. Geçmişte eşiyle, kızları için anlaşmazlıklar yaşayan Hopper, diğer yandan kendisinden nefret eden kızı Maria’nın mirasından pay kapma hırsı yüzünden perişan oldu.

MİRAS KAVGASI

Aile dostları, Hopper’ın geçtiğimiz yaz mirasında değişiklik yaptığını, buna göre ölümün ardından şimdiki eşi Victoria’nın varlıklarının yüzde 25’ini elde edeceğini söyledi.

Ancak ölümünden önce boşanma gerçekleşirse, Victoria ve kızı Galen’e hiçbir şey kalmayacak. Ve Maria varlıkların sahibi olacak.

Aynı kişi, kızı Maria’nın Hopper’ı zorla yatağından alarak gerekli işlemleri yürütmek için boşanma avukatlarının yanına götürdüğünü söyledi.

Ünlü aktör, kemoterapi tedavisi başlangıcında eşi Victoria hakkında, “Benim için en iyi eş oydu, ancak ben sadece zor günlerimde çocuklarım ve yakınlarımla beraber olmak istiyorum” demişti. Hopper, “Easy Rider”, “Blue velvet”, “Rumble fish”, “Speed”, “True romance” ve “Apocalypse Now” gibi yapımlarda rol almıştı.