Başkanlar Keçiören'de biraraya geldi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından Keçiören Ankara Evi'nde ilçe belediye başkanlarına ve belediye meclis üyelerine verilen tanışma yemeğine katıldı.

Başkanlar Keçiören'de biraraya geldi
Başkanlar Keçiören'de biraraya geldi
Sıcak bir ortamda gerçekleşen ve birlik beraberlik mesajlarının verildiği yemeğe Yenimahalle, Sincan, Elmadağ, Çubuk, Kazan, Ayaş, Bala, Gölbaşı Belediye Başkanları ve Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yemeği vermekteki amaçlarının hem kaynaşmak, hem de görüş alışverişinde bulunmak olduğuna değinerek “Bütün belediye başkanlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Hep birlikte şehrimizi nasıl daha güzelleştirebiliriz onun gayretindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’da “Ankara’yı yöneten idarecileri bir araya getiren bu ve benzeri toplantıların; gerek ilçelerimizi gerekse şehrimizi daha iyi yönetebilmek, hemşehrilerimize daha iyi hizmetler sunabilmek adına yeni fikrlerin oluşmasına zemin hazırlayacağı ve katkıda bulunacağına inanıyorum. Bu geceyi düzenleyen Keçiören Belediye Başkanı Sayın Musatafa Ak’a ve yemeğe katılan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.