Başkana teşekkür

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'i Gazi Üniversitesi Eğitimi Fakültesi ve DİL-SEV adına ziyaret eden Türkçe öğretmenliği bölümü öğrencileri Türkçeye desteklerinden dolayı Şahin'e onurluk takdim ettiler.

Başkan Gazi Şahin’i ziyaret eden Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü 3. sınıf öğrencileri Canan Baştürk ve Hülya Pınar, Türk Diline verdiği önemden dolayı Başkan Gazi Şahin’i tebrik ederek onurluk ve çiçek verdiler.

Gazi Üniversitesi ve DİL-SEV Türkçe Sevdalıları Derneği adına bu ödülü verdiklerini ifade eden geleceğin Türkçe öğretmenleri Elmadağ Belediye Meclisi’nin Türkçeyi koruma ve yüceltme ile ilgili kararının bulunduğunu ve kararın kendileri için çok önemli ve hoşnut verici olduğunu ifade ettiler.

Başkan Gazi Şahin’in Türkçeye yönelik faaliyetlerinin ve Türkçeyi korumaya yönelik çalışmalarının daha öncede olduğunu ifade eden geleceğin Türkçe öğretmenleri, Elmadağ ilçesinde Türkçe isimlendirme konusunda sıkıntı çekmeyecekleri konusunda Başkan Gazi Şahin’le hemfikir olduklarını ifade ettiler.

Gelecek Neslin Sahipleri Gayretiniz Çok Hoş

“Türkçeye sahip çıkanların eğitim insanları olması geleceğimizin teminatı açısından çok önemlidir.” diyen Başkan Şahin, Türkçenin zengin bir dil grubundan olduğunu, Türk dilinin özenti neticesinde ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi. Son olarak Şahin, “Türkçe Sevdalı arkadaşlarımızın gayretleri takdir edicidir.” Diyerek faaliyetlerinden dolayı ziyaretçilerini tebrik etti.