Sinop'ta fuar hazırlığı

Sinop Valiliği, Ankara'da düzenlenecek olan 'Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı'na katılarak Sinop'un tanıtımını yapacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, 21-24 Ocak 2010 tarihleri arasında Ankara AKM Fuar Alanı'nda düzenlenecek olan 'Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı'na Sinop Valiliği olarak 18 metrekarelik bir alanda, şeffaf standla katılacaklarını söyledi. Turizm fuar organizasyonları ile Sinop'u tanıtmaya çalıştıklarını ve bundan da müspet sonuçlar aldıklarını kaydeden Hikmet Tosun, "Fuarlar illerin ve beldelerin tanıtım rekabetinin yapıldığı etkinliklerdir. Tanıtımda başarılı yörelerin turizmde de başarılı oldukları gözlemlenmekte. Ankara, ilimize en çok turist veren il olduğundan bu fuar ilimiz için büyük önem arz etmektedir" dedi.

Turizmde planlamalarının ve info turların rezervasyonların yapılacağı fuara tüm sektör temsilcilerinin katılmasını isteyen İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, "Kaymakamlıklarımız ve belediyelerimiz bu fuara davetli. Sivil toplum kuruluşları ve odalarımızı tur organizasyonları ile görüşmelerde bulunmak üzere standımıza davet ediyoruz. İzmir'deki hemşerilerimizle de birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz fuarda ilimiz turizmine katma değer sağlamak istiyoruz" diye konuştu.