Gümüşhane'de karla mücadele ediliyor

Gümüşhane'nin şehir merkezinde son zamanların en sıcak günleri yaşanırken, yüksek kesimlerde karla mücadeleye devam ediliyor.

Gümüşhane'de karla mücadele ediliyor
Gümüşhane'de karla mücadele ediliyor
Geçtiğimiz günlerde merkeze bağlı Yenice, Kocayokuş ve Nazlıçayır grup yolunda karla mücadele yapan Özel İdare ekipleri, yer yer yüksekliği 50 santimetreyi bulan kar kalınlığı karşısında zor anlar yaşadılar.

Köy yollarının ulaşıma açılmasının ardından personeli kendi evinde ağırlayan Yenice Köyü Muhtarı Ziya Soydaş, üstün gayret ve halkla iç içe olan tavırlarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreter İsmail Yalçın nezdinde, tüm personele teşekkür etti.

Karla mücadele çalışmalarının oldukça masraflı ve zor bir iş olduğunu fakat Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin bugüne kadar kendilerini bu konuda hiç mağdur etmediğini ifade eden Soydaş, “Kış aylarında köy yollarımızın kapalı olmasıyla birlikte gece-gündüz demeden, Cumartesi-Pazar demeden mücadele eden ekiplerimiz, azimle çalışarak yollarımızı açtılar. Bunun yanı sıra bizlerle kurum yöneticilerinin istişare etmesi, çayımızı içmeleri, istek ve taleplerimizi birinci ağızdan dinlemeleri bizleri çok mutlu etmiştir.” diye konuştu.