Türk müziği mest etti

Ses ve saz sanatçıları bayanların oluşturduğu 'Nev-Eda Bayanlar Türk Müziği Topluluğu'nun verdiği konser vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Topluluk, kuruluşunun birinci yıldönümünde sanatçı Melahat Gürses'i konuk etti. Melahat Gürses, birbirinden güzel şarkılarıyla sanatseverlere eğlenceli saatler yaşattı.

Bursa'daki bayan müzisyenler tarafından kurulan topluluk, Osmangazi Belediyesi bünyesinde Ördekli Kültür Merkezi'nde 13. konserini verdi. Konsere AK Parti eski milletvekili Faruk Ambarcıoğlu'nun yanı sıra, sanatseverler katıldı. 5 ses, 6 saz sanatçısından oluşan topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Nalan Bozdemir. Ses sanatçıları ise Fatma Yetiş, Emine Erikli, Nur Yorgun ve Sibel Gümüştaş'tan oluşuyor. Tüm konserlerinde Bursalılardan yoğun ilgi gören topluluk, sanatseverler tarafından beğeni ile takip ediliyor.

Topluluğun kuruluşunun birinci yıldönümünde konuğu ise İstanbul Radyosu Sanatçısı Melahat Gürses oldu. Söylediği şarkılarla Bursalılara eğlenceli saatler yaşatan Melahat Gürses, Bursalı sanatseverlerle tekrar bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Gürses, bayanların bu tür topluluklar kurmasının çok sevindirici olduğunu belirterek Bursalı sanatçıları tebrik etti.