Başkan sorunları çözüyor

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yaptığı toplantılara devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren çok sayıda toplantı düzenleyen ve sorunları dinleyen Başkan Aksoy sırayla sıkıntıları da gideriyor. Son olarak Safranbolu 100 dükkanlar esnafının sıkıntılarını dinleyen Başkan Aksoy, bu bölgedeki sorunların çözümüne dönük çalışmaların başlayacağını söyledi.

100 dükkanlar esnafının bir araya gelerek bir dernek kurmak istemelerine de destek olan Başkan Aksoy esnafa neler yapılması konusunda yol gösterdi ve derneğin bir an önce kurulmasını ve tek bir ses olarak sorunların üzerine gidilmesi gerektiğini ifade etti.

Esnafın sırayla sorunlarını aktardığı toplantıda notlar alan Başkan Aksoy bir ay içerisinde en geç derneğin kurulmasını ve esnafın kendi içerisindeki sıkıntılarının bu şekilde çözülebileceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Biz ne istenirse üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız, vatandaşımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. Çalışmalarımızı en ücra köşede oturan vatandaşımızın en küçük bir sıkıntısı bile olsa buna duyarlı şekilde yürütüyoruz. Özellikle bir tuvalet sıkıntısı olan 100 dükkanlara bu ihtiyacında bir an önce giderilmesi gerekli çalışmayı yapacağız."
Yaklaşık 2 saat süren toplantıdan esnaflar mutlu şekilde Belediye Başkanlarına teşekkürleri ileterek ayrıldı.