Dennis Hopper boşanıyor

2002'de yakalandığı prostat kanseri iyice ilerleyen ve son günlerini yaşadığı iddia edilen oyuncu Dennis Hopper 14 yıllık eşine boşanma davası açtı.

"Easy Rider" ve "Mavi Kadife filmlerinin ünlü oyuncusu Dennis Hopper, 14 yıldır birlikte olduğu 41 yaşındaki beşinci eşi Victoria Duffy'ye boşanma davası açtı.

Hopper'ın 2002'de yakalandığı prostat kanserinin çok ilerlediği hatta ünlü oyuncunun son günlerini yaşadığı yazıldı. Oyuncunun son günlerini de ailesi ve arkadaşlarıyla geçirdiği dile getirildi.

Hopper eşi ile arasında uzlaşılması imkansız anlaşmazlıklar olduğu ve Hopper'ın eşine eş yardımı ödemeyi planladığı söyleniyor. Çiftin eski bir arkadaşı da bir gazeteye "Bu gerçek bir trajedi ve üzüncü olan da her şey para yüzünden ve kime ne kalacağı ile ilgili. Bu Victoria'yı mirastan men etmekle ilgili, ne fazlası, ne eksiği" yorumunda bulundu.

73 yaşındaki Hopper'ın en uzun süren evliliği olan ilişkiden bir de Galen adında altı yaşında bir kızı var. 1969'ta oynadığı Easy Rider filmi ile Oscar'a aday gösterilen Hopper 1970'te The MamasThe Papas grubundan Michelle Phillips ile sekiz gün evli kalmıştı.