Kısa sürede saçları uzatan formül

Ani bir kararla saçlarınızı kestirdiniz. Ama daha 2.günde pişman oldunuz.Üzülmeyin...İşte size kısa sürede saçlarınızı sağlıklı şekilde uzatacak formül...

Bazen bir anda verdiğimiz değişiklik kararı geri dönülmesi uzun  zaman alan bir pişmanlığa dönüşebilir. Saçlarımızı kestirdikten sonra genelimizde bir pişmalık söz konusu olur. Hatta postiş, çıt çıt, kaynak gibi kurtarıcılar olsa bile asla kendi saçımız gibi kullanımı rahat ve doğal olamaz.  Ama artık bunu kafanıza takmayacağınız bir formül veriyoruz. Bu formül saçlarınızın normalden daha çabuk ve sağlıklı uzamasını sağlayacak.

1 Çay bardağı kemik iliği

1 Kahve fincanı hakiki zeytinyağı

1 Adet bepanthen ampül

Yarım şişe badem yağı

1 Adet günlük yumurta

Hazırlanışı;

Kemik iliğini, kasaba giderek 2 parça kemikten çıkarttırabilirsiniz. Bir tencerenini içinde benmari usulü erittiğiniz iliği yağ kıvamına geldikten sonra ateşten alın ve diğer malzemelerle karıştırın.

Uygulanışı;

Karıştırdığınız bütün malzemeleri masaj yaparak saç diplerinize yedirin. Dipten uca doğru tarayın. En az 25 dk. bekletin.

Bu uygulamaya ilk ay haftada bir kez, ikinci ay iki haftada bir kez, üçüncü ay ise ayda bir kez kullanmanız yeterli. Ancak bu düzeni bozmadan gitmeniz sonuç almanızda faydalı olacaktır. Sonuçlarına inanamayacaksınız..Bizden bir tavsiye...