Lost ne zaman başlıyor

Uzunca bir süredir tartışılan konu nihayet açıklığa kavuştu.

“LOST“un 6. ve son sezonunun ne zaman yayınlanmaya başlayacağı belli oldu. “LOST“un 6. sezonu 2 Şubat 2010‘dan itibaren her salı akşamı saat 21:00‘da ABC’de. Evet, yanlış okumadınız, dizinin günü de değişti ve salıya alındı. Dizinin yapımcılarından Carlton Cuse, salı gününün kesin olduğunu ve sezon içinde gün değişikliğine gitmeyeceklerini de belirtti.

6. sezonla ilgili olarak gönderilen basın bülteni içinde dizinin bu sezonki daimi oyuncularının kimler olacağı da açıklanmış: Naveen Andrews (Sayid), Nestor Carbonell (Richard), Emilie de Ravin (Claire), Michael Emerson (Ben), Jeff Fahey (Frank) Matthew Fox (Jack), Jorge Garcia (Hurley), Josh Holloway (Sawyer), Daniel Dae Kim (Jin), Yunjin Kim (Sun), Ken Leung (Miles), Evangeline Lilly (Kate), Terry O’Quinn (Locke) ve Zuleikha Robinson (Ilana).
Listede yer almayan ancak konuk oyuncu veya birkaç bölümde rol alacak oyuncu olarak dizide yer alacağı kesin gibi görünen isimler ise şöyle: Elizabeth Mitchell (Julie), Ian Somerhalder (Boone), Rebecca Mader (Charlotte), Dominic Monaghan (Charlie), Henry Ian Cusick (Desmond) ve Katey Sagal (Helen)