Mobee S 3.5G muhteşem internet

3.5G ile her yerde hızlı internete girebilirsiniz.

Çok istediğiniz netbookunuzu aldıktan sonra, isteyeceğiniz şey seyahat ederken veya yoldayken interneti kullanabilmek. Standart netbooklar ile bunu ancak 3G modemli USB takarak yapabilirsiniz, fakat, Mobee S 3.5G ile GSM operatörünüzden sadece 3G aboneliği almanız yeterli.

Mobee S 3.5 G ile istediğiniz herhangi bir yerden, mümkün olan en hızlı internete bağlanabilmek için tek yapmanız gereken 3G operatöründen aldığınız SIM kartınızı Mobee S’inizin SIM kart yuvasına yerleştirmek.

Son teknolojiyi kullanan Mobee S 3.5G, evdeki ve ofisteki kablolardan sizi tamamen kurtarıyor. 3.5 G bağlanabilirlik özelliği ile arabada GPS sistemi kullanabilir, işe giderken trende son dakika sunum düzeltmelerinizi yapabilir veya parkta dinlenirken, istediğiniz videoyu internetten izleyebilirsiniz. Bunları rahatlıkla yapabilmeniz için Mobee S 3.5G size 6 saate kadar pil ömrü sunuyor. Akıllı batarya fonksiyonlu yeniden şarj edilebilir 6 hücreli Li-on bataryaya sahip olan bu model, tam şarj olduğunda otomatik olarak şarjı kesiyor.

3G, cep telefonu şebekesine benzer bir şebeke ile internete girebilmenize olanak veren yeni haberleşme standardına verilen isim. Bu standardın geliştirilerek ve bazı haberleşme metotları eklenilerek genişletilen haline 3.5G ismi veriliyor. Kısaca 3.5G, 3G’den daha hızlı veri indirme imkânı barındırarak, aynı altyapı üzerinden çalışan bir standart oluyor.

4G, 3Gden sonra gelecek olan ve çok daha hızlı veri transferine olanak tanıyacak olan standart. Henüz geliştirilme aşamasında olan bu standardın çalışmaları devam etmektedir. Mobee S 3.5G, Türkiye’de tanımlandığı zaman 4G uyumlu olarak çalışacak. Mobee S 4G teknolojisine sahiptir.

3G servisi sağlayan operatörler verdikleri hizmet içerisinde 3.5G teknolojisini de barındırıyorlar. Dolayısıyla 3.5G hizmetinin sağlandığı noktalarda kullanıcılar daha yüksek veri transferleri yapabilecek.

3.5G ile 14.0 Mbit/s e kadar indirme imkanı kazanırsınız. Bu sayede internette hızlı sörf edebilir veya online oyun oynayabilirsiniz.

Mobee S 3.5G, Intel Atom işlemci ile çalışıyor. İnternetten indirdiğiniz fotoğraflarınızı, videolarınız ve diğer müzik dosyaları gibi diğer dosyalarınızı depolamak için 320 GB gibi geniş bir harddisk alanı veriyor. 320 GB depolama alanı size, standart bir netbookun depolama alanının iki katını sağlıyor. Inovatif özelliklerle tasarlanmış Mobee S'in cazibesini arttıran, daha hızlı olmasına yardımcı 2 GB bellek ve 320 GB sabit diski.

1024 x 600 çözünürlüğe sahip ekran, güneşli günlerde bile yeterli parlaklık ve kaliteli görüntü veriyor. 4-in-1 (SD,MS,MMC ve MS_Pro) kart okuyucularına ve birçok netbookta bulunmayan PCI-Express Card yuvasına da sahip. Mobil hayatın keyfi Mobee S’in sahip olduğu minicik adaptörü de taşınabilirliği artırıyor.

Mobee S 3.5G, 599 dolardan başlayan fiyatlarla elektro marketlerde ve online satış sitelerinde yerini aldı.

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.