Kurtlar Vadisi krizi ters tepti

Kurtlar Vadisi'ne tepki gösteren İsrail, şimdi de Kurtlar Vadisi - İsrail filmiyle karşı karşıya.

Kurtlar Vadisi krizi ters tepti
  İsrail ' in Kurtlar Vadisi ' ne gö ; sterdiği tepki , ters tepti . Kurtlar Vadisi ' nin senaristi Bahadır Ö ; zdener , ' Daha da rahatsız olmaları iç ; in elimizden geleni yaparız . Gerekirse sinema filmi ç ; ekeriz ' dedi .

İsrail Yö ; netimi ' nin Tü ; rkiye ' ye kü ; stahç ; a bir tavır takınmasında gerekç ; e gö ; sterdiği Kurtlar Vadisi ekibinden ç ; ok ilginç ; bir karşılık geliyor .
Dizideki 1 . 5 dakikalık sahne ile İsrail ' i ç ; ıldırtan Vadi ekibi , 120 dakikalık bir ç ; ılgınlığa hazırlanıyor : Kurtlar Vadisi Filistin beyaz perdeye aktarılacak . . .

Kurtlar Vadisi Pusu ' nun senaristi Bahadır Ö ; zdener , İsrail ' in Tü ; rk Bü ; ykelç ; iye yaptığı kü ; stah tavrı değerlendirdi . Ö ; zdener , ' Bö ; yle bir tepki vereceklerini bekliyorduk . Ç ; ü ; nkü ; İsrail krizleri iyi yö ; neten bir ü ; lke . Ama biz o sahneyi tepki versinler diye yapmadık . Şimdi yaşananları gö ; rü ; nce yaptığımızın az bile olduğunu gö ; rdü ; k . ' dedi .

NTV ' de Can Dü ; ndar ' ın Canlı Gaste programına konuk olan Ö ; zdener , ' Biz Kurtlar Vadisi Irak ' ta da benzer bir tepki almıştık . Orada da organ kaç ; akç ; ısı Yahudi bir doktor vardı . Bir Yahudi ' nin organ kaç ; akç ; ısı olarak canlandırılmasına ç ; ok yoğun tepki gö ; sterdiler . Oysa daha birkaç ; ay ö ; nce bizzat Yahudi bir doktor israil ' de Filistinlilerin organlarını nasıl ç ; aldıklarını itiraf etti . ' Şeklinde konuştu .

KURTLAR İSRAİL YÖ ; NETİMİNİ Ç ; ILDIRTACAK

Ö ; zdener İsrail yö ; netimini ç ; ıldırtacak bir projeyi de aç ; ıkladı : ' Kurtlar Vadisi Filistin filmi ç ; ekeceğiz . Bir buç ; uk dakikaya tahammü ; l edemeyenler bakalım 120 dakikaya nasıl tepki gö ; sterecek . '