Google'dan bir mobil yenilik geldi

Mobil platformda ağırlığını iyice belli etmeye başlayan dev teknoloji firması Google, Google mobil arama özelliğine 'Near Me Now' butonu ekledi.

Google'dan bir mobil yenilik geldi
  Google , geç ; tiğimiz cuma gü ; nü ; yeni mobil servisini yayınladı . Artık mobil cihazınız yanınızdayken , size en yakın servis veya hizmet nerede kolayca ö ; ğrenebileceksiniz .

Near Me Now adı verilen hizmet , Google ' ın mobil arama sayfasında yer alıyor ve tıkladığınız anda , size en yakın restoran-bar , banka atm ' si , fast food dü ; kkanları , eczane , hastane gibi mekanların yerini harita ü ; zerinde veya aç ; ık adres olarak gö ; steriyor .

Yeni servisin ö ; zellikleri arasında ' Explore right here ' adı verilen bir seç ; enek mevcut . Bu seç ; eneği seç ; tiğiniz anda , aynı hizmeti daha kü ; ç ; ü ; k bö ; lge iç ; erisinde veriyor .

Şimdilik Amerika ' da kullanılabilen uygulama , kısa sü ; re iç ; erisinde dü ; nya ç ; apında kullanılabilir olacak . Hizmet , iPhone OS 3 . x ve Android 2 . 0 . 1 işletim sistemine sahip cep telefonlarında yerini almış durumda .

Kullanıcılar , bu servisten yararlanabilmek iç ; in , telefonlarının konum bilgilerini aktif hale getirmek durumunda .