Aramaya ait ilk görüntüler

Dün 11 farklı adrese düzenlenen örtülü ödenek baskınına ait ilk fotoğraflar ortaya çıktı.

Aramaya ait ilk görüntüler
  İkinci Ergenekon Davası ' nın tututlu sanıklarından emekli Tuğgeneral Levent Ersö ; z ile ilgili olarak Ankara ve İstanbul ' da ç ; ok sayıda adreste arama yapıldı .

Organize Suç ; larla Mü ; cadele Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ekipleri tarafından İkinci Ergenekon Davası kapsamında tutuklu bulunan emekli Tuğgeneral Levent Ersö ; z ile ilgili olarak 9 ' u Ankara ' da ve 10 ' u İstanbul ' da olmak ü ; zere 19 ayrı adreste eş zamanlı aramalar yapıldı . Hastane odasında arama gö ; rü ; ntü ; leri

Polisler , dü ; n akşam saatlerinde İstanbul 10 ' uncu Ağır Ceza Mahkemesi ' nin arama kararıyla Levent Ersö ; z ' ü ; n bir sü ; redir tedavi gö ; rdü ; ğü ; İstanbul Tıp Fakü ; ltesi ' ndeki odasına da geldi . Fotoğraflarda polis ekipleri arama yaparken Levent Ersö ; z ' ü ; n onları izlediği gö ; rü ; lü ; yor . Hastanede saat 19 . 00 sıralarında başlayan arama yaklaşık 4 saat sü ; rdü ; . Aramanın ardından polis ekipleri ellerinde siyah poşetler ile hastaneden ayrıldı . Aramaların ' ö ; rtü ; lü ; ö ; denek ' iddiasıyla ilgili olabileceği belirtildi . Levent Ersö ; z ' ü ; n avukatı Ali Rıza Dizdar , &ldquo ; Aramalar ö ; rtü ; lü ; ö ; denekle ilgili değil . Ergenekon ' a delil toplandı&rdquo ; dedi .