Metro ve Karel çağrıları kısalttı

Santral hizmetleri için Karel ile anlaşan Metro Turizm, kendine ulaşan çağrıları cevaplama süresini mümkün olduğunca kısaltmış oldu. Bakın iki firmanın ortaklığı müşterilere nasıl yaradı?

Metro ve Karel çağrıları kısalttı
  Ü ; rettiği telekomikasyon ü ; rü ; nleriyle tanınan Karel , PBX ve IPBX bazlı santralleri sayesinde , şirketlerin iletişim sistemlerini daha hızlı hale getirmeyi hedefliyor .

Metro Turizm ' in Avrasya Ç ; ağrı Merkezi ' nin altyapısını kuran Karel , gelişmiş IP bazlı teknolojiler sayesinde yılda 15 milyon yolcuya seyahat hizmeti sunan şirketin hizmet kalitesini yü ; kseltmesine bü ; yü ; k bir katkıda bulundu .

Ç ; ağrılara 20 saniyede yanıt veriyorlar

Metro Turizm , gü ; nlü ; k 1850 seferle yoğun bir yolcu taşıma kapasitesine sahip . Bu yoğunluğa hizmet veren Karel IP Ç ; ağrı Merkezi teknolojisi her gü ; n yaklaşık 12 bin civarındaki ç ; ağrının yü ; zde 92 ' sine ç ; alışanların en fazla 20 saniye iç ; inde yanıt verebilmesini sağladı .

Ayrıca Karel ç ; ağrı merkezleri , CRM teknolojisiyle de ortaklaşa şekilde ç ; alışabiliyor . Bu şekilde firmalar , mü ; şterilerinin profillerini ç ; ıkartıp tü ; keticilere kişisel bazda hizmet verebiliyor .