Kırılmayan telefon parçalandı

ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nı izleyen BBC muhabiri, kırılmaz olarak lanse edilen bir cep telefonunu kırmayı başardı.

Kırılmayan telefon parçalandı
  ABD ' nin Las Vegas kentinde dü ; zenlenen Tü ; ketici Elektroniği Fuarı ' nı izleyen BBC muhabiri , &ldquo ; kırılmaz&rdquo ; olarak lanse edilen bir cep telefonunu kırmayı başardı .

' Kırılmaz telefonu ' ü ; reten firmanın yetkilisi , ü ; rü ; nle ilgili bilgi verdiği BBC muhabiri Dan Simmons ' a , telefonun 10 katlı bir binadan dü ; şmeye , 6 metre derinliğindeki suda yarım saat kalmaya dayanıklı olduğunu , hatta telefonu ç ; ekiç ; gibi kullanarak ç ; ivi ç ; akabileceğini sö ; yledi . Daha sonra BBC muhabiri Simmons , telefonu test etmeye başladı . Ö ; nce telefonu bir akvaryuma sokan Simmons , kameraya telefonun hâ ; lâ ; ç ; alıştığını gö ; sterdi . Ardından telefonu akvaryumun kö ; şesine hızla vurmaya başlayan Simmons , birkaç ; denemeden sonra telefondan kırılma sesi gelmesi ü ; zerine şaşkınlıkla kahkaha atmaya başladı . Şirketin yetkilisi telefona şaşkınlıkla bakarken , &ldquo ; Bu ç ; ok etkileyiciydi&rdquo ; dedi .