Arınç:Kılıçdaroğlu ile düelloya girmem

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile duello yapmayacağını söyledi.

Arınç:Kılıçdaroğlu ile düelloya girmem
  Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bü ; lent Arınç ; TBMM ' de CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıç ; daroğlu ' nun dü ; ellosuna yanıt verdi : Kılıç ; daroğlu ile dü ; elloya girmem .

Parlamento Muhabirleri Derneği ' nde basın toplantısı dü ; zenleyen Arınç ; şunları sö ; yledi :

HAKİME 8 MERMİ

Bir hakime kargoyla 8 mermi gö ; nderildiği gazetelerde yer aldı . Gazeteci arkadaşlarım ne dü ; şü ; ndü ; ğü ; mü ; sordular . Ben de bunun vahim bir olay olduğunu , savcılığın olayı soruşturacağını sö ; yledim ama bir şey daha ekledim : Biz yargı sü ; recinde bu konulara fazla girmemiştik . Ama bazı siyasiler işi sulandırmak iç ; in ç ; ok garip cü ; mleler kullandılar .

Ben kendi dü ; şü ; ncemi fade ettikten soran ' ' Sayın Baykal ve Kılıç ; daroğlu ' na da filan kişiye sorun ne diyecekler ' ' dedim .

Sayın Baykal , kozmik odadaki aramayla ilgili olarak bakın ' kozmik patates ç ; ıktı ' demişti . Ben de ona nazire olarak ' bu mermiler de ç ; ikolata ' demiştim .

Gazeteci arkadaşlar Sayın Baykal ' a sordular . Kendisinden beklenmedik bir şey sö ; yledi ve ' ' Bu ç ; ok ciddi bir konudur . Ü ; zerine gidilmelidir ' ' dedi .

Sayın Kılıç ; daroğlu ' na mermileri sormuştum o ise beni komik bulduğunu sö ; ylemişti .

Ben ona mizah olarak gö ; rdü ; ğü ; bu konuyu sormuştum ona cevap vermemişti .

DÜ ; ELLO YAPMAM

Kılıç ; daroğlu dü ; ello sorusuna ' yaparım ' demiş siz de 1 haftadır cevap bekliyorsunuz .

Bir defa dü ; ello kelimesi kendisinin bana teklif ettiği bir şey değil bizim geleneğimizde dü ; ello diye bir şey yok .

Biz tartışabiliriz . Dü ; ello karşısındakini yok etmektir . Biz kimseyi yok etmek iç ; in dü ; nyaya gelemdik .

Ben Sayın Kılıç ; daroğlu ile bu konu hakkında tartışmak istemem . Bir defa Kılıç ; daroğlu benim dengim değil .

BENİMLE TARTIŞACAK OLAN BAYKAL ' DIR

AK Parti iç ; inde 5 tane Grup Başkanvekili var onlarla dilediği gibi tartışabilir .

Benimle tartışacak olan ö ; ncelikle Sayın Baykal ' dır .

Dü ; ello diyerek olayı magazineştirmeye ç ; alışmak bir siyasetç ; i iç ; in doğru değil .

Ben kimseyle dü ; ello edecek değilim .


KILIÇ ; DAROĞLU , Ö ; YMEN ' LE TARTIŞSIN

Sayın Kılıç ; daroğlu ' na sesleniyorum . Siz Onur Ö ; ymen ' le tartışın . Benimle uğraşmayın . Sizin yapacağınız en dü ; rü ; st iş TV ekranı ö ; nü ; nde gö ; rü ; şü ; p tartışabilmektir .

Ben Sayın Baykal ' a tartışalım diye teklifte bulunmadım . ' Buna ihtiyaç ; olursa Sayın Baykal ' la tartışırım ' dedim .

Ben bö ; yle bir şey dü ; şü ; nmü ; yorum .

Sayın Kılıç ; daroğlu &ldquo ; Kozmetik oda dedi mi demedi mi&rdquo ; diye sordu . Yılbaşında &ldquo ; kozmetik odada ne oldu&rdquo ; şekilde bir soru soruldu . Bö ; yle bir soru gelince ' ' Sen onu bunu karıştırma ' ' dedim . Afyonlu gazeteciler de aynı soruyu sormaz mı?

Ben de olayı anlattım . Sen ' kozmik oda ' derken birileri de buna ' kozmetik oda ' diyebilir .

ŞÜ ; PHELERİM VAR

İç ; ç ; ekirdeğin bir parç ; ası derken Sayın Baykal Ak Parti ' nin kurucular arasında diyorsa buna diyecek bir şeyim yok .

Ama Sayın Baykal bir karargahtan bahsediyor . Demek ki onun bildiği bir karargah var ki bunları o karargah planlıyor .

Dediğine gö ; re Ç ; ukurambar ' a iki kişiyi bu karargah gö ; nderiyor . İhbarı da bunlar yapıyor .

Benim bu karargahın iç ; inde gö ; revim olduğunu sö ; ylü ; yor ve sö ; ylemek istiyor . Ben soruyorum , bu karargah nerede kurulmuştur , gö ; revi nedir? Elinizdeki bü ; tü ; n belgeleri ortaya koymak zorundasınız .

Ben Tü ; rkiye ' de hiç ; bir yasadışı ö ; rgü ; tü ; n iç ; inde değilim . Hiç ; bir bilgimiz yok ama şü ; phemiz , zannımız var derseniz ona da teşekkü ; r ederim ama şü ; pheleri konuşursak benim de şü ; phelerim var .