Sivilce lekeleri için maske tarifi

Stres ve yemek alışkanlığına bağlı olarak çıkan sivilcelere karşı cildinizi koruyacak süper etkili bir maske tarifi.

  Bu maske hem sivilcelerinizi iyileştiriyor hem de kurudukç ; a cilde yapıştığı iç ; in temizlerken peeling etkisi yaparak cildinizi yumuşacık bırakıyor .

Ne lazım?

4 Aspirin , 1 ç ; ay kaşığı bal , ç ; ay tabağı ,

Nasıl yapılacak?

4 tane Aspirin ' i kü ; ç ; ü ; k bir ç ; ay tabağına koyun . Elinizi ıslatın ve parmağınızda kalan su damlalarını , her tablete iki ü ; ç ; damla olacak şekilde , Aspirinler ' in ü ; zerine bırakın . Kısa sü ; re sonra Aspirinler fazla ıslanmadan kolayca dağılacaklar .

Dağıtmak iç ; in parmağınızla ıslak Aspirin ' in ü ; zerine hafifç ; e bastırmanız yeterli . Aspirinler dağılınca ü ; zerine bir ç ; ay kaşığı bal koyun ve iyice karıştırın . Bu karışımı yü ; zü ; nü ; ze sü ; rü ; n ve 10 dakika bekleyin . Eğer ç ; ok bal koyarsanız otururken yü ; zü ; nü ; zden ballar damlar , bir ç ; ay kaşığı fazlasıyla yeterli olacaktır .

Zaman dolduktan sonra yü ; zü ; nü ; zü ; ıslatıp dairesel hareketlerle yü ; zü ; nü ; ze masaj yapın . Bu maskenin peeling safhasına geç ; mesini sağlayacak ve yü ; zü ; nü ; zü ; bir gü ; ze ö ; lü ; derilerden kurtaracak . Yü ; zü ; nü ; zü ; ılık suyla iyice yıkayın .

Sonra da aynaya iyice yaklaşıp cildinize bakın , elinizle yü ; zü ; nü ; ze dokunup gö ; zlerinize inanamayın .