Samsung'dan 2010 LCD TV serisi

Samsung yeni ürettiği HDTV'ler ile daha yüksek görüntü kalitesi ve gelişmiş bağlantı özelliklerini kullanıcılarına sunuyor.

Samsung'dan 2010 LCD TV serisi
  Samsung Electronics , 750 ve 650 Serilerini de iç ; eren 2010 LCD HDTV Serisi ' ni tanıttı . Her bir seri daha yü ; ksek gö ; rü ; ntü ; kalitesi ve gelişmiş bağlantı ö ; zellikleri sunuyor . DLNA ağ oluşturma ö ; zellikleri ve yeni Kristal tasarımları ile bu yeni HDTV ' ler kendi kategorilerinde ç ; ıtasını yukarılara taşıyor . 750 Serisi yerleşik 3D teknolojisi sunuyor . Bu teknoloji gö ; rü ; ntü ; leri ekrandan dışarı sıç ; rıyormuş gibi gö ; stererek , izleyicilere aksiyonun bir parç ; asıymış hissi veriyor . Samsung , gö ; rü ; ntü ; leri zenginleştiren HyperReal&trade ; Engine da dahil olmak ü ; zere , gö ; rü ; ntü ; kalitesi ile ilgili bir dizi gelişmeye ö ; ncü ; lü ; k ediyor . Ayrıca , 2010 LCD TV serisindeki TV ' lerin tü ; mü ; yeni Energy Star 4 . 0 standardının azami tü ; ketim sınırının ç ; ok altında enerji tü ; ketiyor . Samsung ' un LCD TV serisi 7-10 Ocak 2010 tarihleri arasında Las Vegas Fuar ve Kongre Merkezi ' nde Samsung ' un ü ; rü ; nlerinin sergilendiği 11026 numaralı standta ziyaretç ; ilerle buluşuyor .

Samsung Electronics ' in Gö ; rü ; ntü ; leme Cihazları Birimi ' nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yangkyu Kim LCD TV serisi ile ilgili yaptığı aç ; ıklamada &ldquo ; Samsung her yeni serisiyle daha mü ; kemmel HDTV deneyimi sunarak tü ; keticilerin beklentilerinin ö ; tesine geç ; mekten dolayı gurur duyuyor . Yeni ç ; ığır aç ; an tasarımları , gö ; rü ; ntü ; kalitesindeki ö ; nemli gelişmeler , bağlantı ö ; zellikleri ve enerji etkinliği ile 2010 LCD TV Serimiz tü ; keticilere yü ; ksek değer sunma vaadi veriyor &rdquo ; dedi .

Samsung LCD 750 Serisi


Samsung 200Hz LCD 750 Serisi , barındırdığı yerleşik 3D teknolojisi ile LCD HDTV ' lerde modern yenilikç ; ilikte yeni bir standart belirliyor . Samsung bir dizi patentli teknolojiyi kullanarak , mü ; mkü ; n olan en mü ; kemmel 3D deneyimini sunuyor . Yerleşik 3D işlemcisi Blu-Ray Disk Birliği ' nden onaylı &ldquo ; Blu-ray 3D&rdquo ; standartı gibi birç ; ok ö ; ncü ; 3D formatına uyumlu olacak şekilde Samsung tarafından geliştirildi . Ayrıca , Samsung ' un 3D sistemi , daha inandırıcı ve sarmal bir televizyon deneyimi sunmak iç ; in tü ; m renk yelpazesini kullanan gö ; rü ; ntü ; ler gö ; steriyor .

Samsung , 3D Blu-ray oynatıcısı ( BD-C6900 ) ve aktif objektif camı ile tü ; keticilere evlerinde 3 boyutlu sinema keyfini yaşamaları iç ; in komple bir ç ; ö ; zü ; m sunuyor . Bu ç ; ö ; zü ; m yalnızca filmler iç ; in değil , TV ' de yayınlanan 2 boyutlu programları , 2D oyun iç ; eriklerini ve 2D DVD ' leri 3D ' ye dö ; nü ; ştü ; rmek iç ; in de kullanılabiliyor . 3D deneyimini yaşama havasında değilseniz , tek tuşa basarak , pazardaki en yü ; ksek gö ; rü ; ntü ; kalitesini sunan HDTV ' nizi izlemeye devam edebilirsiniz .

Samsung LCD 650 Serisi

Kapsamlı ö ; zellikleri ile ö ; ne ç ; ıkan Samsung ' un 650 Serisi mü ; kemmel bir el işç ; iliğinin ü ; rü ; nü ; . Tü ; m Full HD ö ; zelliklerini iç ; eren seri , kapsamlı dijital iç ; erikleri mü ; kemmel berraklıkta gö ; steriyor . 100Hz 650 Serisi yeni Ultra Clear ( ultra net ) paneli ile bugü ; ne dek hiç ; bir LCD HDTV ' de gö ; rü ; lmemiş olan daha zengin , daha doğal renkler , daha derin kontrastlar ve daha fazla netlik sunuyor . LCD TV ' lerin gö ; rü ; nü ; mü ; nü ; farklı kılan tasarımları U-Serisi Touch of Color&trade ; ( ToC&trade ; ) 2 . 0 ' ın ( Kristal Tasarım ) tasarımını daha zarif ve kompak bir formda yeniden hayata geç ; iriyor .