Lego da çağa uyum sağlıyor

Dünyanın ünlü yap-boz oyuncağının üreticisi Lego, internet çağına uyum sağlayarak, yıl sonunda internetten oyun projesini hayata geçireceğini açıkladı.

  Dü ; nyanın ü ; nlü ; yap-boz oyuncağının ü ; reten Lego da , internet ç ; ağına uyum sağlayarak , yıl sonunda internetten oyun projesini hayata geç ; ireceğini aç ; ıkladı .
Mü ; teahhit firma NetDevil ' dan Chris Sherland , adı ' Lego Univers ' olarak belirlenen ve PC sisteminde oynanacak oyunla ilgili olarak , ' Oyun , ç ; ocuklara ve ebeveynlerine ç ; ok tanıdık unsurlar iç ; eriyor ' aç ; ıklamasında bulundu .

ABD ' nin batısındaki Las Vegas ' ta dü ; zenlenen elektronik fuarında AFP ' ye aç ; ıklamalarda bulunan Sherland , Lego Univers ' in ç ; ocuklar iç ; in ç ; ok gü ; venli bir sosyal boyutu olduğunu , aynı zamanda ailelerin de bunu rahatç ; a kontrol edebileceğini kaydetti .

Lego , daha ö ; nce de video oyunu olarak oynanabiliyordu ama Yıldız Savaşları , Indiana Jones ve Batman iç ; in uyarlanan oyun , sadece iki kişinin aynı anda oynamasına olanak sağlıyordu . Lego Univers ise aynı anda binlerce kişi tarafından oynanabilecek .