Korumalarını çağırmak için kullanıyor

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'un yanından ayırmadığı butonu korumalarını çağırmak için kullandığı ortaya çıktı.

Korumalarını çağırmak için kullanıyor
  Vali Coş , makamı dahil gittiği her yerde , katıldığı tö ; ren ve yaptığı ziyaretlerde yanından ayırmadığı zil butonuna bastığında korumaları harekete geç ; iyor . Vali Coş herhangi bir şey istediğinde butona basınca , korumasının ceketinin iç ; cebinde bulunan zil ç ; alıyor . Kapsama alanı iç ; inde bulunmak zorunda olan korumalar zil ç ; aldığında hemen Vali Coş ' a doğru hareketleniyor , talimatlarını yerine getiriyor .

Korumalarını ç ; ağırmak iç ; in bulduğu bu ilginç ; yö ; ntem dikkat ç ; eken Hü ; seyin Avni Coş ' un bu sistemi en son Kuşadası ' ndaki genç ; işadamlarının katıldığı bir toplantıda kullanınca gö ; rü ; ntü ; lendi . Ege Akdeniz Genç ; İşadamları Federasyonu ( EGAFED ) ile Genç ; İşadamları Dernekleri Federasyonu ' nun başkanları , tö ; ren boyunca , meraklı gö ; zlerle sehpanın ü ; zerinde duran zil butonuna bakıp ne işe yaradığını ç ; ö ; zmeye ç ; alıştı .

Kuşadası ' ndaki EGAFED Genel Kurulu ' nda da butonu ö ; nü ; ndeki sehpaya koyan Vali Coş , basın mensuplarının gö ; rü ; ntü ; almaya ç ; alıştığını fark edince rahatsız oldu . Toplantıya ara verilmesinin ardından zil butonunu eline alan Vali Coş , flaşlar patlayınca tepki gö ; sterdi . Vali Coş , butonu tekrar masaya bırakıp korumasının alması iç ; in talimat verdi .