Kamuya personel alınacak

İçişleri Bakanlığı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Korkut Ata Üniversitesi'nin personel alacağı öğrenildi.

Kamuya personel alınacak
  İç ; işleri Bakanlığı sö ; zlü ; sınavla , 15 dernekler denetç ; i yardımcısı alacak .

İç ; işleri Bakanlığı ' nın sınava ilişkin duyurusu , Resmi Gazete ' nin bugü ; nkü ; ç ; eşitli ilanlar kısmında yayımlandı .

Duyurulara gö ; re İç ; işleri Bakanlığı , merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfından boş bulunan 15 adet dernekler denetç ; i yardımcısı kadrolarına sö ; zlü ; sınavla eleman alacak .

Sö ; zlü ; sınava , 9-11 Mart 2010 tarihleri arasında Ankara ' da gerç ; ekleştirilecek .

Sınava , Ö ; SYM tarafından 28-29 Haziran 2008 veya 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan ' ' Kamu Personel Seç ; me Sınavı KPSSP 59 ' ' bö ; lü ; mü ; nde en az 70 ve ü ; zerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla başvuruda bulunanlardan en yü ; ksek puanlı 90 kişi iç ; erisinde bulunanlar ( 90 ' ıncı aday ile aynı puana sahip diğer adaylar da giriş sınavına alınır ) katılabilecek .

Adaylarda ü ; niversitelerin en az dö ; rt yıllık lisans eğitimi veren Hukuk , Siyasal Bilgiler , İktisat , İşletme , İktisadi ve İdari Bilimler Fakü ; ltelerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt iç ; i ve yurt dışındaki ö ; ğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmaları şartı da aranacak .

Sö ; zlü ; sınav gü ; nü ; , saati ve yeri İç ; işleri Bakanlığının www . icisleri . gov . tr adresli internet sitesinde ve sö ; zlü ; sınava alınacak adayların iş talep formunda gö ; sterdikleri yazışma adreslerine tebligat yapılarak ayrıca bildirilecek .

Mü ; racaatlar , elektronik ortamdaki iş talep formu ile alınacağından , posta ile veya bizzat mü ; racaatlar kabul edilmeyecek .

Sınavı kazananlar , başarı puanı en yü ; ksek olan adaydan başlanmak suretiyle ilanda yer alan boş kadro sayısı kadar asil ve yeteri kadar yedek olmak ü ; zere aç ; ıklanacak .

Başarılı olan adayların listesi , sınav kurulunca Bakanlığın www . icisleri . gov . tr adresli internet sitesinde ve Bakanlığın doğu ve batı kapılarında bulunan ilan panolarında asılarak duyurulacak .

GAZİOSMANPAŞA Ü ; NİVERSİTESİ SINAVLA SÖ ; ZLEŞMESİ PERSONEL ALACAK

Ö ; te yandan Tokat Gaziosmanpaşa Ü ; niversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Mü ; dü ; rlü ; ğü ; , Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde gö ; revlendirilmek ü ; zere sınavla toplam 28 sö ; zleşmeli personel alacak .

Sö ; zleşmesi personel , ü ; cretleri Dö ; ner Sermaye İşletme Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nden karşılanmak ü ; zere 2008 KPSS ( B ) grubu puan sırasına konulmak kaydıyla alınacak .

Alınacak olan personelin branşları ve istenen ö ; ğrenim durumları şö ; yle :

' ' 4 hemşire ( fakü ; lte ve yü ; ksekokulların hemşirelik veya sağlık memurluğu bö ; lü ; mlerinden mezun olmak ) ,

12 diğer sağlık personeli hemşire ( fakü ; lte ve yü ; ksekokulların hemşirelik veya sağlık memurluğu bö ; lü ; mlerinden mezun olmak ) ,

8 sağlık teknikeri ( radyoloji bö ; lü ; mü ; ö ; n lisans mezunu olmak ) ,

1 Sağlık teknikeri ( anestezi teknikerliği bö ; lü ; mü ; ö ; n lisans mezunu olmak ) ,

2 sağlık teknikeri ( ambulans ve acil bakım teknikerliği bö ; lü ; mü ; ö ; nlisans mezunu olmak ) ,

1 diğer sağlık personeli ( Sağlık Meslek Lisesi acil tıp teknisyenliği mezunu olmak ) ' '

İstenilen belgeler ve geniş aç ; ıklamalar , Gaziosmanpaşa Ü ; niversitesi www . gop . edu . tr adresinden temin edilebilecek .

TRAKYA Ü ; NİVERSİTESİ REKTÖ ; RLÜ ; ĞÜ ;

Trakya Ü ; niversitesi Rektö ; rlü ; ğü ; , Fen Edebiyat Fakü ; ltesinin Temel ve Endü ; stri Mikrobiyoloji bö ; lü ; mü ; ne devamlı statü ; de 1 doç ; ent alacak .

Adaylar başvurularını 15 gü ; n iç ; inde Rektö ; rlü ; k Personel Daire Başkanlığı ' na şahsen yapacaklar .

OSMANİYE KORKUT ATA Ü ; NİVERSİTESİ REKTÖ ; RLÜ ; ĞÜ ;

Ö ; te yandan Osmaniye Korkut Ata Ü ; niversitesi Rektö ; rlü ; ğü ; , ç ; eşitli birimlerde istihdam edilmek ü ; zere doç ; ent alacak .

Adaylar başvurularını , 15 gü ; n iç ; inde Rektö ; rlü ; ğü ; n ilgili birimine yapacaklar .