İspanya'da uçuşlar iptal edildi

İspanya'da kar yağışı ve buzlanma hayatı olumsuz etkilerken, çok sayıda uçuş iptal edildi.

İspanya'da uçuşlar iptal edildi
  İspanya ' da kar yağışı ve buzlanma ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ederken , ç ; ok sayıda uç ; uşun yapılamadığı bildirildi .

Madrid ' de gece boyunca yağan kar nedeniyle Barajas Havaalanı ' ndaki bazı pistler kapandı , saat 13 . 00 ( TSİ 14 . 00 ) itibariyle toplam 166 uç ; uşun iptal edildiği aç ; ıklandı .

Yetkililer , Avrupa ' da kö ; tü ; hava şartlarından etkilenen İngiltere , Fransa , Almanya , Belç ; ika ve İtalya ' ya uç ; uşların durdurulduğunu duyurdu .

İspanya ' nın AB dö ; nem başkanlığını alması dolayısıyla bugü ; n Brü ; ksel ' de yapılacak bazı gö ; rü ; şmelere katılması ö ; ngö ; rü ; len İspanya ' nın AB ile ilişkilerden sorumlu Devlet Sekreteri Diego Lopez Garrido da uç ; uşunun iptal edilmesi sonucu Madrid ' de kaldı .

Bu arada kar yağışı 100 kadar yolun kapanmasına yol aç ; arken , ü ; lkenin kuzey bö ; lgelerinde , Katalonya ' da ve başkent Madrid ' deki okullarda bugü ; n tatil edildi . Meteoroloji uzmanları kar yağışının bugü ; n ü ; lkeyi terk edeceğini belirtti .