Güneş'in oğlu haber sundu

Sivas'ta yayın yapan TV 58'in ana haber bülteninin ilk 2 haberini, helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'in 6 yaşındaki oğlu Tuluğhan Güneş sundu.

Güneş'in oğlu haber sundu
  Sivas Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ü ; rgü ; p ile canlı telefon bağlantısı yapan minik Tuluğhan , sempatik hareketleriyle dikkat ç ; ekti .

Sivas ' tan yayın yapan yerel televizyonlardan TV 58 , 10 Ocak Ç ; alışan Gazeteciler Gü ; nü ; nedeniyle ana haber yayın akışında değişiklik yaptı . Ana haberlerin ilk 2 haberini , BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ' nun da hayatını kaybettiği helikopter kazasında ö ; len İHA Muhabiri İsmail Gü ; neş ' in oğlu Tuluğhan Gü ; neş sundu .

6 yaşındaki Tuluğhan Gü ; neş , televizyon ç ; alışanlarının da yardımıyla ilk haber olarak Sivas ' ta gö ; rev yapan basın ç ; alışanları ile 10 Ocak Ç ; alışan Gazeteciler Gü ; nü ; nedeniyle yapılan rö ; portajın anonsunu yaptı .

Minik Tuluğhan , ardından Sivas Valisi Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ü ; rgü ; p ile canlı telefon bağlantısı kurdu . Vali Kolat ve Belediye Başkanı Ü ; rgü ; p , minik Tuluğhan ' ın ç ; ok gü ; zel haber sunduğunu belirterek , babası gibi onun da başarılı bir gazeteci olması temennisinde bulundular .

Ekranda sempatik hareketleriyle dikkat ç ; eken Tuluğhan Gü ; neş , son olarak annesi Yasemin Gü ; neş ile yapılan rö ; portajın anonsunu yaptı . Tuluğhan ' ı uğurlamak ü ; zere ekrana birlikte ç ; ıkan sunucu ise , hiç ; ummadığı bir tepkiyle karşılaştı . Tuluğhan ' a , ' Sen de baban gibi başarılı bir gazeteci olacaksın . Değil mi Tuluğhan? ' diye soran sunucuya Tuluğhan ' ı cevabı , ' Senden daha iyi sunucu olacağım . ' oldu .

Tuluğhan Gü ; neş , daha sonra el sallayarak seyircilere veda etti .