Ezel zirvede Polat düşüşte

Son günlerde ekranlarda boy gösteren diziler üzerine yapılan bir araştırma sonuçlarına göre, en çok beğenilen ve yerinde olmak istenilen karakter Kenan İmirzalıoğlu'nun canlandırdığı Ezel oldu.

Ezel zirvede Polat düşüşte
  Dataprofil ' in yaptığı araştırmada erkek izleyicilerin beğendiği karakterler şö ; yle : Ezel/Kenan İmirzalıoğlu ( %33 , 4 ) , Polat/Necati Şaşmaz ( %16 , 7 ) ve Cevahir/Ufuk Ö ; zkan ( %15 , 2 ) .

Araştırmada sorulan ' Hangi erkek karakterin yerinde olmak istersiniz? ' sorusuna Tü ; rk erkeği yü ; zde 30 ile hiç ; birinin yerinde olmak istemediğini sö ; ylemiş . Ancak Ezel olmak isteyenlerin oranı diğerlerinden daha fazla yü ; zde 19 , 9 . Polat diyenler ise yü ; zde 11 , 9 . Behlü ; l ' ü ; n oranı ise epey gerilerde yü ; zde 7 , 2 .

Diziyi aileleriyle birlikte izleyenler ç ; oğunlukta ( %63 ) iken kaç ; ırdığı dizinin tekrarını bekleyenler varsa da internetten bulup izleyenlerin sayısı epey fazla ( %50 , 2 ) .

En ç ; ok izlenenler dizi listesi ise sırasıyla Ezel , Geniş Aile , Kurtlar Vadisi Pusu ve Aşk-ı Memnu olarak devam ederken en beğenilen erkek karakter Ezel/Kenan İmirzalıoğlu ( %33 , 4 ) , Polat/Necati Şaşmaz ( %16 , 7 ) ve Cevahir/Ufuk Ö ; zkan ( %15 , 2 ) .

Demek ki halkımız adam gibi adamları seviyor . Mert ve sert , acımasız ama gerektiğinde merhametli . Beğenilen karakterler arasında yakışıklılığı ile tü ; m listeleri altü ; st eden Kıvanç ; Tatlıtuğ ' un canlandırdığı Behlü ; l yok . Demek ki ' gü ; zellik geç ; icidir ' diyenlerin ç ; ağındayız .

En beğenilen kadın karakterler Bihter/Beren Saat ( %19 , 5 ) , Gü ; llü ; /Ö ; zgü ; Namal ( %15 , 7 ) ve Şü ; kufe/Zuhal Topal ( %15 , 6 ) .