Beşir Atalay'dan açılım açıklaması

İçişleri Bakanı Beşir Atalay açılımla ilgili yasal düzenlemeler konusunda bu hafta açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendirecek

Beşir Atalay'dan açılım açıklaması
  Atalay , taş atan ç ; ocuklarla ilgili TBMM ' de bulunan yasa tasarısına ek olarak yapılması dü ; şü ; nü ; len diğer yasa değişiklikleri ve hazırlanan yasa taslakları hakkında kamuoyuna bilgi verecek .

Meclis yoğun bir haftaya daha başlarken , Serbest Bö ; lgelerle ilgili yasa teklifinin yanı sıra bu hafta ' Tam gü ; n yasası ' olarak bilinen tasarının da genel kurul gü ; ndemine gelmesi bekleniyor . Bu hafta ayrıca aç ; ılımla ilgili yasal dü ; zenlemeler konusunda aç ; ıklama yapılacak . Ü ; niversite ve Sağlık Personelinin Tam Gü ; n Ç ; alışmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısına gö ; re , devlet veya ü ; niversite hastanelerinde gö ; rev yapan hekimler , ö ; zel hastanelerde ç ; alışamayacak , muayenehane aç ; amayacak . Meclis Genel Kurulu ' nda 12 Ocak Salı gü ; nü ; sö ; zlü ; sorular ele alınacak . 13 Ocak ' ta ise geç ; en hafta 1 ' nci maddesi kabul edilen serbest bö ; lgelerle ilgili kanun teklifinin gö ; rü ; şmelerine devam edilecek . Meclis Genel Kurulu ' nun yanı sıra komisyonların gü ; ndemi de yoğun olacak . AKP Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ ' ın referandum sü ; resini 120 gü ; nden 45 gü ; ne indiren kanun teklifinin ilgili komisyon gü ; ndemine gelebileceği kaydediliyor .