Aymar'dan dev yatırım

Sıvı yağ sektöründeki dev yatırımlarıyla dikkat çeken Aymar, Çapamarka, Bozkurt Reçelleri ve Vita Yağı da satın aldı.

Aymar'dan dev yatırım
  Aymar ' dan yapılan yazılı aç ; ıklamada , Ç ; apamarka , Bozkurt Reç ; elleri ve Vita Yağı satın alan Aymar ' ın , 5 yıl iç ; inde gıda sektö ; rü ; nü ; n ü ; ç ; bü ; yü ; k markasından biri olmayı hedeflediği belirtildi .

Aymar İcra Kurulu Başkanı Nihat Ö ; zyurt , sıvı yağ markası olarak tü ; keticilerle başladıkları yolculukta istedikleri konuma ulaştıklarını vurgulayarak , şunları kaydetti :

&ldquo ; Tü ; keticilerin en ç ; ok tercih ettiği lider sıvı yağ markalarından olduk . Tü ; keticilerin Aymar ' a duyduğu sempati ve gü ; ven ile hedeflerimizi bü ; yü ; tmeye karar vererek 2009 yılında mutfak markası olma yolunda yatırımlarımıza başladık . Yatırımlarımızın en ö ; nemli kısmını oluşturan Tü ; rkiye ' nin gö ; zdesi ve tü ; keticilerimizin yakından tanıdığı Ç ; apamarka , Bozkurt Reç ; elleri ve Unilever ' in Tü ; rkiye ' deki ilk markası olan Vita Yağı bü ; nyemize katarak , gıda sektö ; rü ; nü ; n en bü ; yü ; k oyuncularından biri olma yö ; nü ; nde adım attık . Bundan sonraki hedefimiz , Ar-Ge ç ; alışmalarımızı hızlandırarak markalarımızın gelişmesini sağlayacak reç ; el , un , bakliyat , ç ; orba ve benzeri ü ; rü ; n gruplarını da ilave ederek 5 yıl iç ; inde ü ; ç ; bü ; yü ; k gıda markasından biri olmaktır . &rdquo ;

Ü ; RETİME 1979 ' DA KOÇ ; HOLDİNG BÜ ; NYESİNDE BAŞLADI

Verilen bilgiye gö ; re , 1979 yılında ü ; retime Koç ; Holding bü ; nyesinde başlayan şirket , grubun katı ve sıvı yağlar sektö ; rü ; ndeki temsilcisi olarak 1989 yılının Kasım ayına kadar faaliyetlerine devam etti . 1989 yılında Unilever bü ; nyesine katılan Aymar , 2003 yılında Toros Ltd . şirketi tarafından satın alındı . 2007 yılına kadar sıvı yağ pazarında zeytinyağı , ayç ; iç ; ek yağı ve mısır yağı ile yer alan şirket , 2007 yılında Tü ; rkiye pazarına kanola yağını sundu .