Şişede durduğu gibi durmuyor

Ankara'da yeni yılı kutlayan bir şahıs alkolü fazla kaçırınca ortalığı birbirine kattı. Yol ortasında araçların üzerine atlayan şahıs birkaç defa ezilme tehlikesi yaşadı.

Yeni yıl kutlamalarında alkolü fazla kaçıranlar taşkınlık yaptı. Başkent'te alkolü fazla kaçıran bir kişi, Kurtuluş Cemal Gürsel Caddesi üzerinde ortalığı birbirine kattı. Yoldan geçen arabaların üzerine atlayan şahıs, kendisini almayan ticari taksilere de saldırdı.

Zaman zaman trafiği kapatan şahıs, ticari taksiden inen bir grup tarafından darp edildi. Yerde bir süre yatan şahıs, kalktıktan sonra yolda hareket halindeki otomobillerin üzerine atladı. Etrafına naralar atan şahıs bir süre yolda yürüdükten sonra tuvaletini yapmak için bir işyerinin kapısına doğru yöneldi. Burada dengesini kaybeden şahıs, yere kapaklandı.

Yerden kalkamayan şahıs, daha sonra durdurduğu ticari taksiye binerek evinin yolunu tuttu. Bir süre ticari takside giden şahıs, Mamak Mehmet Ali Altun Caddesi üzerinde durdu. Ticari taksiden inen şahıs, yine ortalığı birbirine kattı. Yolda sallanarak yürüyen ve çevresine bağıran alkolü şahıs, daha sonra bir başka ticari taksiye bindi. Alkollü şahsın bindiği ticari taksi
500 metre cadde üzerinden gittikten sonra durdu.

Bir süre yolda oyalanan şahıs daha sonra evinin yolunu tuttu.