Bir İstanbul klasiği..!

İstanbul'da dün geceden bu yana devam eden yoğun yağış trafiği felç etti.

Bir İstanbul klasiği..!
 

Silivri , Ç ; atalca ve Bü ; yü ; kç ; ekmece ' de sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış nedeniyle yollarda su birikintisi oluştu . Araç ; lar yollarda ilerlemekte gü ; ç ; lü ; k ç ; ekerken , Kü ; ç ; ü ; kç ; ekmece , Avcılar ve Bahç ; elievler ' de de yağmur etkisini artırmaya başladı . Yağmura yakalanan vatandaşlar da kö ; prü ; altlarında ve otobü ; s duraklarına sığınarak yağmurdan korunmaya ç ; alışırken , Anadolu Yakası Bostancı-Kozyatağı arasında kaza meydana geldi . Kü ; ç ; ü ; kyalı-Bostancı arasında trafik kilitlenirken , Avrupa yakasında TEM ü ; zerinde , Silivri civarında yol neredeyse kapalı gibi . Ulaşım tek şeritten sağlanıyor . TEM Kavaklı ' da yağış nedeniyle meydana gelen trafik kazası yoğunluk oluşturdu .

Vatan ekspres yolunda , Gü ; neşli-İkitelli yö ; nü ; de trafik kazası nedeniyle yoğunluk yaşanırken , E-5 ü ; zerinde Okmeydanı- Haliç ; - Topkapı gü ; zergahı ve şehir iç ; i trafikte Gü ; ltepe-Levent arasında aşırı yoğunluk sö ; z konusu . Barbaros -Beşiktaş , Seyrantepe-Hasdal arasında da yoğun bir trafik var .

Kent genelinde diğer yerlerde aralıklı yoğunluklar devam ederken , yetkililer sü ; rü ; cü ; lere E-5 karayolu ve sahil yolunu tercih etmeleri konusunda ç ; ağrıda bulundu .