Çok sevdiği için vurmuş!

Mersin'de, sahil bandında başından vurulu olarak bulunan ve hayati tehlikesi süren genç kadının, ölen kız arkadaşına karşı 'yoğun bir sevgi beslediği' ihtimali üzerinde duruluyor.

Çok sevdiği için vurmuş!
 

Alınan bilgiye gö ; re , Adnan Menderes Bulvarı ' ndaki Polisevi karşısındaki sahil bandında bir ağacın altında biri ö ; lü ; , diğeri yaralı 2 genç ; kadının bulunmasıyla ilgili emniyet ekipleri soruşturmayı sü ; rdü ; rü ; yor . Genç ; kadınların yakınlarının ifadelerine başvuran ekipler , ' İç ; eriği henü ; z bilinmeyen bir konuşmanın ardından , Şefika Kayra ' nın ( 17 ) ilk ö ; nce Nurgü ; l Kü ; ç ; ü ; k ' ü ; n kafasına ateş ettiği , ardından da kendi kafasına sıktığı ihtimalinin gü ; ç ; lendiğini ' belirtiyor . Ö ; te yandan Mersin Ü ; niversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yoğun bakımda bulunan Kayra ' nın hayati tehlikesi sü ; rü ; yor . Adnan Menderes Bulvarı ' nda ö ; nceki gü ; n Polisevi karşısındaki sahil bandında yü ; rü ; yü ; ş yapan vatandaşlar , bir ağacın altında kanlar iç ; inde yatan kadını gö ; rmü ; ş , ihbarı değerlendiren ekipler , başından tabancayla vurulmuş bir ceset ile yaralı kadınla karşılaşmıştı . Yetkililer , olay yerinde 5 adet boş kovan ile bir tabanca bulmuştu . Hastaneye kaldırılan Kayra ' nın ü ; zerinden ise bir miktar dolu mermi ç ; ıkmıştı . Olay yerinde hayatını kaybeden Kü ; ç ; ü ; k dü ; n gö ; zyaşları arasında gelinliğiyle toprağa verilmişti .

CİNAYETİN NEDENİ ' AŞIRI SEVGİ Mİ ' ?

Mersin ' de , sahil bandında başından vurulu olarak bulunan ve hayati tehlikesi sü ; ren genç ; kadının , ö ; len kız arkadaşına karşı ' yoğun bir sevgi beslediği ' ihtimali ü ; zerinde duruluyor .

İl Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; yetkililerinden alınan bilgiye gö ; re , ö ; nceki gü ; n Adnan Menderes Bulvarındaki Polisevi karşısındaki sahil bandında , bir ağacın altında Nurgü ; l Kü ; ç ; ü ; k ' ü ; n ( 27 ) ö ; lü ; , Şefika Kayra ' nın ( 17 ) başından yaralı bulunması olayıyla ilgili soruşturma kapsamlı bir şekilde sü ; rdü ; rü ; lü ; yor .

Olayla ilgili iki genç ; kızın yakınlarının ifadelerine başvuran ekipler , Kayra ' nın ilk olarak Kü ; ç ; ü ; k ' ü ; başından vurduğu , daha sonra da intihar amaç ; lı kendi kafasına kurşun sıktığı ihtimalini değerlendiriyor . Ekipler , olayla ilgili kesin sonucun ise ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde kriminal laboratuvarından gelecek raporla netleşeceğini bildirdi .

İki kızın ailelerinin , olayın detaylarına ilişkin bilgilerinin olmadığı anlaşılırken , ifadelere gö ; re , olaydan bir gü ; n ö ; nce buluşan kızlar , olay gü ; nü ; bir arkadaşlarında Kur ' an-ı Kerim okumak ü ; zere sö ; zleşerek ayrıldı . Olay gü ; nü ; sabah saatlerinde tekrar buluşan kızlar , Kur ' an-ı Kerim okuduktan sonra , sahil bandında yü ; rü ; yü ; ş yapmak ü ; zere evden ayrıldı . Daha sonra ise kızlar başlarına tabancayla ateş edilmiş şekilde bulundu .

Arkadaşlar arasında sıkı bir arkadaşlık ilişkisinin oluştuğu yö ; nü ; nde bilgilere ulaşan ekipler , yaralı genç ; kız Kayra ' nın , Nurgü ; l Kü ; ç ; ü ; k ' e karşı ' aşırı bir sevgi bağı ' bulunduğunu belirtilirken , Yaralı Kayra ' nın Mersin Ü ; niversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ' ndeki tedavisinin sü ; rdü ; ğü ; ve hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi .

Yetkililer , olay yerinde boş kovanla bir tabanca bulmuştu . Hastaneye kaldırılan Kayra ' nın ü ; zerinden ise bir miktar dolu mermi ç ; ıkmıştı . Olay yerinde hayatını kaybeden Kü ; ç ; ü ; k , dü ; n gö ; zyaşları arasında gelinliğiyle toprağa verilmişti .