İzmir'de fuhuş operasyonu !

İzmir'de, fuhuş için yer sağladığı tespit edilen bir kadın yakalandı. Daha önce yine aynı suçtan sabıkası olduğu belirlenen kadının ifadesinde, 2005 yılında fuhuşa başladığını ve o günden bu yana maddi sıkıntı çekmediğini söylediği öğrenildi.

İzmir'de fuhuş operasyonu !
 

İzmir Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Asayiş Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Ahlak Bü ; ro Amirliği ekipleri , Bornova ilç ; esinde bir evin fuhuş amaç ; lı kullanıldığını tespit etti . Ekipler yaptıkları baskınla daha ö ; nce fuhuş yapmak , fuhuşa teşvik etmek ve fuhuş iç ; in yer temin etmek suç ; larından sabıkası bulunan Sultan Ö ; . ( 39 ) adlı kadın ile para karşılığı fuhuş yaptığı belirlenen D . H . isimli kadını yakaladı . D . H . alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken , Sultan Ö ; . de adliyeye sevk edildi .
Sultan Ö ; . ' nü ; n ifadesinde , ' fuhuş yapmaya 2005 yılında başladığını ve o tarihten sonra ekonomik kriz yaşamadığını ' sö ; ylediği ö ; ğrenildi . Suç ; unu kabul ettiği belirtilen Sultan Ö ; . ' nü ; n iki ç ; ocuk annesi olduğu , işlettiği randevu evinde 50 TL karşılığında fuhuş yaptırdığı tespit edilirken , bir okulda okul aile birliği başkanı olduğu ö ; ğrenildi . Sultan Ö ; . gö ; rü ; ntü ; ç ; eken gazetecilere tepki gö ; sterdi .