Bu da Ramazan uykusu

Adana'da 5 kişi, metro üst geçidi ile Ege Bagatur köprüsünün buluştuğu noktada, orta regüjde çevredeki insan ve araç trafiğine aldırmadan saatlerce uyuyarak ilginç bir görüntü oluşturdu.

Bu da Ramazan uykusu
 

Adana ' da sonbaharın ilk mevsimi olan Eylü ; l ayına girilmesine rağmen Ağustos ayını aratmayacak sıcakların devam etmesi Ramazan ayında oruç ; tutan vatandaşları bir hayli etkiliyor . Sıcakların 40 dereceye yaklaşması ve nemin yü ; zde 90 ' larda seyretmesi sebebiyle
oruç ; lu vatandaşlar soluğu parklarda ve serin gö ; lgeliklerde alıyor .

Namaz kılmak iç ; in camiye giden vatandaşlar camide uyurken , bazı vatandaşlar da orta refü ; jleri tercih ediyor . Alparslan Tü ; rkeş Bulvarı girişindeki Ege Bağatur Kö ; prü ; sü ; altı oruç ; tutan vatandaşların ö ; ğleden sonra uyumak iç ; in tercih ettiği bir mekan haline geldi . Vatandaşlar kö ; prü ; altındaki orta refü ; je gelerek burada ö ; ğleden sonra saatlerce uyuyor . Vatandaşların Adana ' nın en işlek bulvarının girişinde uyuması ilginç ; gö ; rü ; ntü ; lerin oluşmasına neden olurken oruç ; tutan vatandaşlar yoldan geç ; en araç ; ların sesine rağmen horlayarak uyumaya devam ediyor .