'Kadınımı haremine alıp ölüme gönderdi'

Terör örgütü PKK’da bir dönem ikinci adam konumunda olan Şemdin Sakık, elebaşı Abdullah Öcalan ile aralarının ‘Kadın kavgası’ nedeniyle açıldığı iddiasını ortaya attı.

'Kadınımı haremine alıp ölüme gönderdi'
 

Sakık , henü ; z yayın onayı verilmeyen ' Biri Bö ; yle Buyurmuştu ' adlı kitabında , sevgilisi ' Laleş ' i , Abdulah Ö ; calan ' ın Suriye ' de ' haremine ' aldığını ö ; ne sü ; rdü ; . Kitaptaki iddialara gö ; re , Laleş buna rağmen Sakık ' tan vazgeç ; meyince , Ö ; calan genç ; kadını ö ; lü ; me gö ; nderdi .

Savaşmayıp seviştiler

Sakık , hayatına giren ' Kewe , ' Gule ' , ' Keje ' ve ' Laleş ' i anlattığı ve yayınlanıp yayınlanmayacağına Adalet Bakanlığı ' nın karar vereceği kitabında şö ; yle dedi : &ldquo ; Laleş ' le ilişkim artık biliniyordu . Bir de baktım ki , ö ; rgü ; tte ne kadar yö ; netici erkek varsa her birisi bir kadının etrafında dolanıyor , ne kadar kadın militan varsa hepsi kendilerine birer sevgili bulma arayışına girmişler . Nasıl ki ben Ö ; calan ' ı ö ; rnek almışsam , onlar da beni ö ; rnek almış . Savaşmayı bir kenara bırakmış , sevişmeye yö ; nelmişler . &rdquo ;