500 Bin olması gereken kutu boş çıktı

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında cumartesi gecesi büyük bir şok yaşandı. Sona kalan ve yarışmacının açtırmadığı kutunun boş olduğu kayıtlara geçti.

500 Bin olması gereken kutu boş çıktı

Geçen yıldan bu yana devam eden yarışmada kimse 500 bin TL’yi kazanamamıştı. Geçtiğimiz Cumartesi günü ise Sidal adlı yarışmacının yarıştığı programın sonunda açılmayan kutulardan biri, programın bitişi sırasında yanlışlıkla açılınca kutunun boş olduğu kısa bir sürede olsa kayıtlara girdi.  Bir görevlinin kutuyu apar topar alıp götürmesi de ekranlara yansıdı. 

Banttan yayınlanan bir programda böyle bir durumun yaşanması ve buna bir açıklama getirilmemesi kafaları karıştırdı. Kutudaki yazının düşmüş olma ihtimali ve noterin unutkanlığını ihtimallerinin de değerlendirilmesi gereken bu görüntüler, Acun Ilıcalı’nın başını ağrıtacak gibi. Acun Ilıcalı daha önce de sona kalan bir kutuyu açtırmayarak seyircilerin aklında soru işareti oluşmasına neden olmuştu.

ACUN MEDYA YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜK

Konuyla alakalı olarak bilgi almak için aradığımız  'Acun Medya' yetkililerinin muhabirimizin sorularına verdiği cevap ise şu şekilde oldu.

Muhabir: Cumartesi günü yayınlanan programda Sidal Hanım'ın yarıştığı sırada, Metin isimli yarışmacının açtığı son kutuda 500 bin olması gerekirken kutunun boş olduğunu gördük. Bunun sebebi nedir?

Acun Medya yetkilileri: Evet, izledik doğru söylüyorsunuz. Çünkü o kağıt içine düşmüş.

Muhabir:
Bu nasıl olur. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorum.

Acun Medya yetkilileri: Ama mümkün mü böyle bir şey? Bunu noter koyuyor ayrıca kutuya.

Muhabir: Peki bu kağıt yapıştırıldığı için düştü diyorsunuz. Programın devamını izlediğimizde görüyoruz ki bir kişi koşarak geliyor Metin isimli yarışmacıdan kutuyu alarak uzaklaşıyor. Bu durumun sebebi nedir?

Acun Medya yetkilileri: O arkadaşın oraya gelmesinin sebebi; o kutuyu yarışmacıların görmeyeceği şekilde oradan çıkarmaya çalışıyor. Sürpriz olsun diye! Onun tekrar takıyor devamının da görüntüsü alınmış zaten. Yanlışlıkla olmuş bir şey yani. Sonuçta kutunun içinde bir para var. Ve o kutunun içine düşmüş.

Son olarak Acun Medya Yetkilileri muhabirimizin, “Peki yayınlarınız canlı yayın değil. Kağıt düştü, böyle bir kaza yaşandı gibi yarışmanın sonunda bir açıklama yapılamaz mı?” sorusunu yanıtsız bırakarak şunları söyledi; “Şimdi biz 350 program yaptık, 349 programda o kutu açıldı ve para çıktı içinden.

İşte haberin videosu