Çorum'da trafik kazası: 2 ölü 3 yaralı

Çorum-Ankara karayolunun 5. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Çorum'da trafik kazası: 2 ölü 3 yaralı

Ramazan Bayramı tatili için Ankara'dan Tokat'ın Niksar ilçesine giden Ali Şahin idaresindeki 06 GIB 71 plakalı otomobil, gece saat 02.00 sıralarında sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu yoldan çıkarak takla attı. Olay yerinde fren izi bulunmazken, düz yoldan çıkan otomobilin 30 metre sürüklendikten sonra takla attığı bildirildi.

Çorum'a 5 kilometre kala meydana gelen trafik kazasında araç içinde sıkışan sürücü Ali Şahin ile Davut Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar Ersin Şahin, Murat Şahin (25) ve Murat Demir (17) ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılarından Ersin Şahin'in sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. 

Kaza yerinin yakınında bulunan akaryakıt istasyonunda çalışan Aydın Kayıkçı, arkadaşları ile işyerinde oturdukları esnada ses duyduklarını ve dışarı çıktıklarını anlattı. Çevre yoluna gelerek etrafa baktıklarında herhangi bir kaza göremediklerini ifade eden Kayıkçı, tekrar içeri girdiklerini söyledi. Aradan 10 dakika geçtikten sonra üstü başı kanlar içinde bir gencin geldiğini söyleyen Kayıkçı, 'Abi yardım edin, biz ölüyoruz' dedi. Biz de hemen kaza yerine koştuk. Ambulansa ve polise haber verdik, yaralılara yardım ettik. Baktık içeride sıkışanlar var, hemen itfaiyeye de haber verdik" dedi.  Kazada araç içinde sıkışarak hayatını kaybeden Ali Şahin ile Davut Şahin'in cenazeleri, cumhuriyet savcısının geç gelmesi nedeniyle yaklaşık 2,5 saat bulundukları yerde bekletildi. Savcı gelene kadar polis, itfaiye ve kurtarma ekipleri de olay yerinde bekledi. Savcının incelemesinin ardından cesetler araçtan çıkarılarak Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.