SGK sınavla 35 müfettiş alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK), sınavla 35 müfettiş yardımcısı alacak.

SGK sınavla 35 müfettiş alacak
 

7-28 Haziran 2009 ve 28-29 Haziran 2008 tarihli Kamu Personeli Seç ; me Sınavları ' nda 80 ve ü ; zerinde puan alan adaylar , SGK ' nın mü ; fettiş yardımcılığı sınavına 7 Eylü ; l ' den itibaren başvurabilecek . Başvurular , 25 Eylü ; l ' de sona erecek .

SGK ' nın mü ; fettiş yardımcılığı sınav duyurusu Resmi Gazete ' de yayımlandı . SGK ' nın atama yapacağı 35 kişilik kadronun 25 ' i hukuk , siyasal bilgiler , iktisat , işletme , iktisadî ; ve idarî ; bilimler fakü ; ltelerinden ya da bunlara denkliği Yü ; ksekö ; ğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yü ; ksek ö ; ğretim kurumlarından mezun olanlar arasından seç ; ilecek .

SGK ' nın geri kalan 10 kişilik kadrosu ise tıp fakü ; ltesi ya da bunlara denkliği Yü ; ksekö ; ğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yü ; ksek ö ; ğretim kurumlarından mezun olan 2 mü ; fettiş yardımcısı , eczacılık fakü ; ltesinden ya da bunlara denkliği Yü ; ksekö ; ğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yü ; ksek ö ; ğretim kurumlarından mezun olan 5 mü ; fettiş yardımcısı , endü ; stri mü ; hendisliği , yazılım mü ; hendisliği , elektronik mü ; hendisliği , elektrik ve elektronik mü ; hendisliği , bilgisayar mü ; hendisliği bö ; lü ; mlerinden ya da bunlara denkliği Yü ; ksekö ; ğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yü ; ksek ö ; ğretim kurumlarından mezun olan 3 mü ; fettiş yardımcısı şeklinde olacak .

SGK , 27-28 Haziran 2009 ve 28-29 Haziran 2008 tarihli Kamu Personeli Seç ; me Sınavları ' nda başarılı olan adayları , 24-25 Ekim ' de yazılı sınava tabii tutacak .

Başvurular , 7 Eylü ; l ' de başlayıp , 25 Eylü ; l ' de sona erecek . Sınav giriş başvuru formu Sosyal Gü ; venlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı ' ndan veya kurumun www . sgk . gov . tr web sitesinden temin edilebilecek .