Milli takım'da sakatlıklar sürüyor

Milli Takım kadrosunda yer alan ve sakatlık problemleri olan Mevlüt Erdinç, Hamit Altıntop, Gökhan Gönül, Gökhan Zan ile Hakan Balta'nın muayene ve tetkikleri bugün yapıldı.

Milli takım'da sakatlıklar sürüyor
 

Ellerinde tetkikleri bulunmayan futbolcuların radyolojik tetkikleri Kayseri Acıbadem Hastanesi ' nde gerç ; ekleştirildi .

Paris Saint-Germain ile Lille arasında oynanan karşılaşmasında sol omzu ü ; zerine dü ; şen ve rakip oyuncunun da aynı bö ; lge ü ; zerine dü ; şmesi nedeniyle ç ; ifte travmaya maruz kalan Mevlü ; t Erdinç ; ' in sol omzunun eklem kılıfında yırtık bulunduğu tespit edildi . Mevlü ; t ' ü ; n sol omzu kol askısına alındı , kulü ; bü ; ne bilgi verildi ve aday kadrodan ç ; ıkarıldı .

Sol bacak alt arka grup adalesindeki sakatlık nedeniyle Bayern Mü ; nih ' in Wolfsburg ' la oynadığı maç ; ı yarıda bırakmak zorunda kalan Hamit Altıntop ' a yapılan muayene ve tetkiklerde , oyuncunun problemli bö ; lgesinde 1 . Derecede zorlanma ve ö ; dem tespit edildi . Hamit ' in tedavisine hemen başlanarak , sakatlığın seyrinin takip edileceği bildirildi .

Kulü ; plerinin son lig maç ; larında oynamalarına engel olacak şekilde sağ bacak ü ; st arka grup adalelerinde 1 . Derece zorlanma bulunan Gö ; khan Gö ; nü ; l ve Gö ; khan Zan ' ın muayene ve tetkikleri sonucunda iki oyuncunun da tedavisine takımdan ayrı olarak devam edilmesine ve kendilerine ö ; zel egzersiz programı uygulanmasına karar verildi .

Galatasaray-Kayserispor maç ; ında sol ayağına aldığı darbe sonucu oyuna devam edemeyen Hakan Balta , dü ; n takımının Ankaraspor ile oynadığı maç ; ta kulü ; p-milli takım sağlık ekipleri arasındaki iletişimle kontrollü ; olarak yer aldı . Hakan ' ın bugü ; n yapılan muayene ve kontrollerinde şikayetlerinde aşırı bir artmanın olmadığı belirlendi , tedavisinin ve egzersiz programının milli takım kampında yü ; rü ; tü ; lmesi kararı alındı .