Zanlı Cem Garipoğlu İstanbul'da yakalandı!

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu yakalandı.

  7 aydır aranan Mü ; nevver Karabulut ' un katil zanlısı avukatları tarafından İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' ne teslim edildi . Cem Garipoğlu ' nun yurtdışından değil İstanbul Bahç ; elievler ' den Emniyete getirildiği alınan bilgiler arasında .

Şu anda Emniyet Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' ne gidip gitmeyeceği sorulan Mü ; nevver Karabulut ' un babası Sü ; reyya Karabulut : ' Hayır gitmeyeceğim . Ben ne sö ; ylediysem ç ; ıktı . 7 aydır bekliyorduk . Tü ; rk adaletine gü ; veniyorum . Yalnız kimler yataklık yaptı ise saklanmasında yardımı olanların ortaya ç ; ıkması lazım . Basın yaralı babanın yanında oldu bu yaralı babaya merhem oldu . Doğru yazan oldu yanlış yazan oldu ç ; ok zorlu bir dö ; nemden geç ; tim . Şu soru işareti var bu işi kılıfına mı uydurdular teslim mi oldu yakalandı mı , nasıl olduğunu tam anlamış değilim yani . ' dedi .

Sü ; reyya Karabulut sö ; zlerine şö ; yle devam etti ; ' Bundan sonrası ç ; orap sö ; kü ; ğü ; gibi gelecek . Ben birşeyi itiraf edeyim bu cinayetin arka bahç ; esinde suistimaller , hatalar ç ; ok bü ; yü ; k . Şimdi Tü ; rk halkının vicdanları rahat olacak . Tü ; rkiye ' nin dö ; nü ; m noktası oldu bu cinayet , neden ç ; ü ; nkü ; bö ; yle bir cinayet gö ; rü ; lmü ; ş veya şahit olunmuş bir cinayet değil . Tabi oldu ama ; kesecek gidip Akmerkez ' de kahve iç ; ecek yok bö ; yle birşey 7 ay boyunca kan kustum . Ben son yaptığım eylemde kendimi tam ifade edemedim . Yeni gelen emniyet mü ; dü ; rü ; mü ; z namusunu ortaya koydu , ben de o zaman mutlu oldum . Havada sinek uç ; uyorsa polisimizin haberi vardır . Kim ne derse desin . Ama bu teslim olmadı , bu yakalandı . Ö ; nü ; mü ; zdeki sü ; reç ; te bu ortaya ç ; ıkacaktır . Ben zamanı geldiğinde bildiklerimi aç ; ıklayacağım , Tü ; rk halkı gerç ; ekleri ö ; ğrensin . Elimde belge yok ama şahitlerim var . Biz aile olarak gece gü ; ndü ; z ç ; alışıyoruz , dostlarımız o kadar ç ; ok ç ; alıştı ki Garipoğlu ' nun evinin iç ; inden bile bize bilgi geldi . Ama biz kendimizi ifade edemedik , kelimeler doğru şekilde yan yana koyamadık . Ben yanlış anlaşıldım . Para kızımı geri getirir mi? Ben para alacağım kızımın hakkını arayacağım tabii ki . Allah doğrunun yanındadır , kim ne derse desin . Bu cinayetin arka bahç ; esinde 20-25 kişi var sadece Cem Garipoğlu değil . Bir de başımıza filmciler ç ; ıktı . Ben kiminle uğraşayım . Kendimle mi uğraşayım , sağlığımla mı uğraşayım , gazatecilerle mi uğraşayım . Ben tarih vermiyorum ö ; nü ; mü ; zdeki gü ; nlerde iddia ettiklerimi aç ; ıklayacağım . Basına bir saygısızlık yaptı isem ayrı ayrı ö ; zü ; r diliyorum . '

VALİ AÇ ; IKLADI .
İlk aç ; ıklama İstanbul valisi Muammer Gü ; ler tarafından yapıldı . Gü ; ler , Cem Garipoğlu ' nun yakalandığını doğruladı ve gö ; zaltına alma ve yargıya sevk işleminin yapıldığını belirterek , ' Artık sö ; z yargının ' dedi . Karabulut ailesine de başsağlığı da dileyen Gü ; ler , polisin gizli bir ç ; alışma sü ; rdü ; rdü ; ğü ; nü ; ve verdiği sö ; zü ; tuttuğunu sö ; yledi .

Ç ; APKIN : SÖ ; ZÜ ; MÜ ; ZÜ ; TUTTUK

Emniyet Mü ; dü ; rü ; Hü ; seyin Ç ; apkın ise şunları sö ; yledi :

' Olay olduğundan bu yana polis yoğun bir ç ; alışma iç ; ine girmiştir . Ve ç ; ember daraltılmıştır . Ve bugü ; n şü ; pheli yakalanmıştır . İç ; işleri Bakanımızın ç ; abası . Başbakanımızın ilgisi bizleri kamç ; ılamıştır . pek ç ; ok ihbar oldu . Bir ç ; oğu asılsız ç ; ıktı . Ancak her şeyi değerlendirdik . Ve sonuç ; aldık . Artık işin adli bö ; lü ; mü ; başlıyor . '

Edinilen bilgilere gö ; re ; polisin uzun sü ; re ç ; abaları , ' ç ; emberin daraltılması ' olarak adlandırılan ve para kaynaklarının kesilmesi ve ailenin teslim edilmesi yö ; nü ; nde karar almak zorunda kaldığı belirtildi .