İsrail bu yıl İran'a saldıracak

İsrail'in eski Savunma Bakan Yardımcısı Efraim Sneh, Batı ülkelerinin yaptırımlarla İran'ı durdurmamaları halinde ülkesinin bu yıl sonuna kadar İran'a saldıracağını iddia etti.

İsrail bu yıl İran'a saldıracak
  İngiliz Daily Telegraph gazetesinde yayımlanan aç ; ıklamasında Sneh , İran ' ın nü ; kleer silah sahibi olmasının &ldquo ; kabul edilemeyeceğini&rdquo ; ve &ldquo ; hiç ; bir İsrail hü ; kü ; metinin kaderini Tahran ' ın nü ; kleer ç ; alışmalarını masada ç ; ö ; zme uğraşı veren Barack Obama yö ; netiminin eline bırakamayacağını&rdquo ; belirtti . Savunma bakanlığındaki gö ; revi 2007 yılında sona eren Sneh , &ldquo ; Yahudi halkının mevcudiyetinden sorumlu olan tek varlık İsrail hü ; kü ; metidir&rdquo ; diye konuştu . Sneh , İran ' ın İsrail ' e dü ; şmanlığını aç ; ıkç ; a beyan ettiğini , bu ü ; lkenin nü ; kleer silah kapasitesi olduğuna inandıklarını ve bu silahların zamanı geldiğinde İsrail ' e karşı kullanılacağını sö ; yledi .
&ldquo ; Harekete geç ; mek iç ; in iki ay sü ; releri kaldığını&rdquo ; kaydeden Sneh , İran ' ın nü ; kleer silah sahibi olmasının bö ; lgede silahlanma yarışına da neden olacağını , Suudi Arabistan ve Mısır ' ın kolayca İran ' ı takip edeceğini ve İsrail ' in bö ; lgede &ldquo ; ü ; ç ; Pakistan&rdquo ; ile yaşamak zorunda kalacağını ifade etti . Sneh , İran ' a saldırarak bir maceraya girmek istemediklerini , ancak risk alarak &ldquo ; geri dö ; nü ; lemez bir yola&rdquo ; da giremeyeceklerini kaydetti .