Baba Karabulut'tan ilk açıklama

Bir TV kanalının canlı yayınına katılan Süreyya Karabulut 'Adalete güveniyordum zaten. Suçlular yakalandı. Bu cinayetin arka bahçesindeki suçluların ortaya çıkması lazım. Yardım yataklık eden herkesin çıkması lazm' dedi.

Baba Karabulut'tan ilk açıklama
  Karabulut , ' Şimdi ne yapacaksınız? ' şeklindeki soruya , ' Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum ama ç ; ok heyecanlıyım . Bahç ; elievler ' de yakalanmış olması ç ; ok daha garip . Ben de burada oturuyorum . Benim kınalı kuzum gitti . Bu kadar zamandır mü ; cadele ediyorum . Belki Tü ; rk halkı sitem etti ama sö ; ylediklerimin arkasındayım . Ben ne sö ; ylediysem ç ; ıktı . ' cevapladı .
Karabulut , ' Tü ; rk halkı bunu bekliyordu . Ö ; nemli olan arkasındaki isimlerin ortaya ç ; ıkmasıdır . Bu zamana kadar feryat ettik . Basınan Allah razı olsun . Benim evladım gitti . Doğru yazan oldu , iftira atan oldu , zor zamanlardan geç ; tim Allah ' a ç ; ok şü ; kü ; r . . . ' dedi .

BU CİNAYET DÖ ; NÜ ; M NOKTASI!
Kızının ö ; ldü ; rü ; lmesi olayının Tü ; rkiye iç ; in bir dö ; nü ; m noktası olduğuna dikkat ç ; eken Karabulut , ' Bundan sonra insanların daha dikkatli davranacağını dü ; şü ; nü ; yorum . Birinin birini kesip elini kolunu sallaması kadar kö ; tü ; bir şey yok . Ben son dö ; nemde sessizliğe bü ; rü ; ndü ; m . Yapmış olduğum son eylemde kendimi ifade edemedim . Ben adalete gü ; vendim ve yeni gelen emniyet mü ; dü ; rü ; mü ; z namusunu ortaya koydu . O namusunu ortaya koyunca bende bir rahatlama oldu . Devletimiz ç ; ok gü ; ç ; lü ; bir devlet . Devletimiz isterse her şeyi ortaya ç ; ıkarır . Eğer havada sinek uç ; uyorsa bundan polisimizin haberi vardır . Ama bu teslim olmadı , bu ( Cem Garipoğlu ) yakalandı . Fakat ben bildiklerimi sayın Uğur Dü ; ndar ' a anlattım . Tü ; m ç ; ıplaklığı ile anlattım , inanamadı . Son canlı yayında Valimizle gö ; rü ; ştü ; ğü ; mü ; z zaman 700 bin doların evde bulunduğunu sö ; yledim . Allah bana yalan sö ; yletmesin . Son ç ; ıkan bir isim daha oldu ( Ahmet ) bunu neden aç ; ıklayamadılar? ' Baba tezgaha dü ; şü ; rü ; ldü ; ' denildi ama ben dü ; şmedim . Onlar tezgaha dü ; ştü ; . Bende de gizli bilgiler var ama zamanı gelince aç ; ıklayacağım . Yapacağım aç ; ıklamada bildiklerimi de deklare edeceğim . Ben bildiklerimi anatırken şahitlerim var ama belge yok . Ben o yü ; zden kahroluyorum . Sayın Uğur Dü ; ndar da bunu biliyor .
Belgelere nasıl ulaştığı sorulan Karabulut , ' Aile olarak 24 saat ç ; alıştık . Dostlarımız o kadar ç ; ok ç ; alıştı ki , her yerden bilgi geldi . Garipoğlu ' nun evinin iç ; inden bile bilgi geldi . Ben kelimeleri yan yana koyarken yanlış anlaşıldım ' dedi .