Kıskanç koca eşini öldürdü

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, iş makinesi operatörü 27 yaşındaki Kurtuluş Belen, dövdüğü gerekçesiyle evi terk eden eşi 20 yaşındaki Meryem Belen'i gittiği baba evinde 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kendisini de bacağından yaralayan Kurtuluş Belen tedavi altına alındı.

Kıskanç koca eşini öldürdü
  Mustafakemalpaşa ' nın Kestelek Kö ; yü ; ' nde oturan ve bir sü ; redir şiddetli geç ; imsizlik yaşayan Belen ç ; ifti arasında , 4 gü ; n ö ; nce Meryem Belen ' in cep telefonuna bir arkadaşı tarafından gö ; nderilen ' bir daha beni arama ' yazan mesaj yü ; zü ; nden yine tartışma ç ; ıktı . Kıskanç ; lık krizine giren Kurtuluş Belen , eşini dö ; verek hastanelik etti . Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ' nde ayakta tedavisi yapılan Meryem Belen , 1 . 5 yaşındaki kızını da alarak , oturduğu Kestelek Kö ; yü ; ' ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Karacalar Kö ; yü ; ' ndeki babası İsmail Kaya ' nın evine gitti .

Dü ; n saat 23 . 30 sıralarında Karacalar Kö ; yü ; ' ne giden Kurtuluş Belen , eşi Meryem Belen ile konuşmak iç ; in kayınpederi İsmail Kaya ' nın evine gitti . Eşi ile konuşan ancak eve dö ; nme teklifine ret yanıtı alan Kurtuluş Belen , ü ; zerinde taşıdığı bıç ; akla Meryem Belen ' i 4 yerinden bıç ; akladı . Aldığı bıç ; ak darbeleriyle ağır yaralanan genç ; kadın , komşuları tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ' ne kaldırılırken , yolda yaşamını yitirdi . Eşini ö ; ldü ; rdü ; ğü ; bıç ; ağı daha sonra kendi bacağına saplayan Kurtuluş Belen de Bursa Devlet Hastanesi ' ne kaldırılarak tedavi altına alındı .

Eti Bor İşletmesi ' nde iş makinası operatö ; rü ; olarak ç ; alışan Kurtuluş Belen ' in 4 yıl ö ; nce Meryem Belen ile evlendiği , ancak son bir yıldır eşler arasında şiddetli geç ; imsizlik yaşandığı bildirildi . Olayla ilgili soruşturma sü ; rdü ; rü ; lü ; yor .